More

  iOS 15.1 beta include funcții de cameră ale iPhone 13 Pro

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  iOS 15.1 beta include funcții de cameră ale iPhone 13 Pro, potrivit informațiilor. Există o setare pentru dezactivarea comutării automate a modului macro. De asemenea, codec-ul ProRes ar putea fi disponibil pe iOS 15.1.

  Apple a promis noi funcționalități ale camerei, care sunt disponibile pe iPhone 12 Pro. Iată că acestea au apărut în cea mai recentă versiune beta pentru dezvoltatori, respectiv iOS 15.1.

  Acum utilizatorii pot înregistra videoclipuri cu codec-ul Apple ProRes. De asemenea, există un comutator pentru a dezactiva comutarea automată a modului macro. Odată cu această lansare a celei de-a treia versiuni beta, utilizatorii au câștigat acces la comutatoare. Ceea ce ar putea indica faptul că funcțiile vor apărea în curând.

  În versiunile actuale iOS, iPhone 13 Pro va trece automat de la camera principală la camera ultrawide atunci când detectează că sunteți aproape de un subiect. Activează modul macro cu focalizare apropiată. Unii utilizatori au găsit comutatorul, iar Apple a spus că va adăuga o setare pentru a împiedica acest lucru.

  Acum, când este afișat în versiunea beta, totuși, unii utilizatori Reddit au raportat dificultăți în obținerea acelorași rezultate cu setarea Auto Macro dezactivată. Asta chiar și după trecerea manuală la obiectivul ultra-wide. Desigur, având în vedere că este vorba despre o versiune beta pentru dezvoltatori, este posibil ca setarea să aibă unele erori sau să funcționeze puțin diferit până la lansarea finală.

  iOS 15.1 beta include funcții de cameră ale iPhone 13 Pro

  9To5Mac analizează cum este utilizarea ProRes pentru a filma videoclipuri în noua versiune beta. Publicația a dezvăluit faptul că Apple folosește 422 HQ a codec-ului ProRes. La fel ca funcția macro, fotografierea în formatul ProRes este limitată la modelele iPhone 13 Pro. Telefoanele de 128 GB înregistrează codec-ul doar în 1080P în loc de 4K.

  Deși aceste funcții pot apărea în versiunea oficială 15.1, nu este un lucru sigur. SharePlay, de exemplu, a fost în versiunile anterioare ale iOS 15 beta înainte de a fi eliminate.

  Beta 15.1 include, de asemenea, asistență pentru adăugarea unui card de vaccinare COVID la Apple Wallet. Cu recenta sa actualizare beta, Apple a bifat o listă de caracteristici care au fost anunțate, dar care nu au fost încă lansate.

  Marți, Apple a lansat firmware-ul care permite o mai bună asistență Find My pentru AirPods Pro și Max. În timp ce macOS Monterey și caracteristica impresionantă de control universal care vine cu acesta lipsesc încă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.