More

  Samsung AI Forum 2021

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung AI Forum 2021 explorează viitorul cercetării AI. Academicieni de renume și experți din industrie vor discuta despre „AI Research for Tomorrow” și „AI in a Human World”.

  Samsung a anunțat că va organiza Samsung AI Forum 2021 în format online, prin intermediul canalului său de YouTube, timp de două zile, în perioada 1-2 noiembrie.

  În cel de-al cincilea an, forumul reunește academicieni de renume mondial și experți din industrie în domeniul inteligenței artificiale (AI) și servește ca platformă pentru schimbul de idei, perspective și ultimele descoperiri științifice, precum și ca platformă pentru a discuta despre viitorul AI.

  Ziua 1: AI Research for Tomorrow

  În Ziua 1, care va fi găzduită de Samsung Advanced Institute of Technology (SAIT). Centrul de cercetare și dezvoltare a Samsung dedicat tehnologiilor viitoare de ultimă generație, Dr. Kinam Kim, Vice Chairman & CEO of Device Solutions la Samsung Electronics, va adresa primele idei de început. Sub tema ‘’AI Research for Tomorrow”, renumiți experți în AI vor discuta pe baza diverselor tehnologii AI și direcții de cercetare privind AI.

  Anul acesta, profesorul Yoshua Bengio, câștigătorul Premiului Turing 2018 – deseori denumit Premiul Nobel pentru calculatoare – va oferi cuvântul cheie. Discursul principal va fi urmat de trei sesiuni de tehnologie. Scalable and Sustainable AI Computing, AI for Scientific Discovery și Trustworthy Computer Vision.

  În special, în forumul din acest an, diferite startup-uri AI vor oferi o imagine de ansamblu asupra tendințelor actuale în tehnologia AI de ultimă generație. Și vor împărtăși modelele lor reale de aplicații de afaceri.

  În plus, liderii de cercetare AI de la SAIT vor participa la forum ca speakeri și vor susține prezentări cu privire la stadiul actual și la viziunea cercetării AI de la Samsung.

  Premiile Samsung AI Researcher of the Year, care au fost înființate anul trecut cu scopul de a descoperi cercetători în formare. Excelenți în domeniul AI, vor fi, de asemenea, prezentate în cadrul forumului. Anul trecut, cinci cercetători, precum profesorul Kyunghyun Cho de la Universitatea din New York, au fost premiați.

  În calitate de co-președinți ai forumului din acest an, Dr. Gyoyoung Jin, President and Head of SAIT și profesorul Bengio, numit în această funcție în cadrul Samsung AI de anul trecut, vor continua să colaboreze pentru a descoperi cercetători remarcabili în formare și pentru a extinde baza AI de cercetare.

  Ziua 2: AI in a Human World

  Sesiunile din ziua 2 vor fi găzduite de Samsung Research. Centrul avansat de cercetare și dezvoltare al companiei, care coordonează dezvoltarea tehnologiilor viitoare pentru divizia Consumer Electronics și pentru divizia IT & Mobile Communications. Sub tema „AI in a Human World”, Dr. Sebastian Seung, President and Head of Samsung Research, va deschide sesiunea de discuții. Iar experții în AI care s-au angajat activ în activități de cercetare AI în întreaga lume își vor împărtăși ideile despre starea actuală a AI și a direcțiilor de cercetare viitoare care vor avea un impact important asupra vieții noastre.

  Cuvântul va fi preluat apoi de profesorul Leslie Valiant, câștigătorul Premiului Turing 2010, de la Universitatea Harvard pe tema integrării învățării automate și a inferenței pentru AI de generație următoare. Aceasta va fi urmată de trei sesiuni de tehnologie: Interpretability for Skeptical Minds și Understanding Matter with Deep Learning.

  Dr. Daniel Lee, Executive Vice President and Head of Samsung Research Global AI Center, va conduce o discuție aprofundată alături de speakeri privind „perspectivele și considerațiile viitoare ale fiecărui sector AI”.

  Discuții fulger (de 5 minute, 7 sesiuni) vor avea loc și anul acesta, în cadrul cărora vor participa membrii Samsung Research Global AI Center și 5 centre AI (Cambridge, Marea Britanie; New York, SUA; Toronto, Canada; Montreal, Canada; și Moscova , Rusia).

  Evenimentul va fi disponibil tuturor celor interesați de AI. Înregistrarea se va face prin intermediul site-ului web Samsung AI Forum 2021 începând cu 6 octombrie până la momentul de debut al evenimentului.

  Ziua 1 – Sesiunea Speakerilor

  Sesiunea “Scalable and Sustainable AI Computing” de:

  – Profesorul Kunle Olukotun, Stanford University

  – Andrew Feldman, CEO of Cerebras Systems

  – Changkyu Choi, Corporate Senior Vice President of Samsung Advanced Institute of Technology (SAIT)

  Sesiunea “AI for Scientific Discovery” de:

  – Profesorul Gerbrand Ceder, University of California, Berkeley

  – Bryce Meredig, CSO of Citrine Informatics

  – Young Sang Choi, Corporate Vice President of SAIT

  Sesiunea “Trustworthy Computer Vision” de:

  – Profesorul Antonio Torralba, Massachusetts Institute of Technology

  – Daniel Bibireata, Vice President of Landing AI

  – Jae-Joon Han, Vice President of Technology of SAIT

  Ziua 2 – Sesiunea Speakerilor

  Sesiunea „Interpretability for Skeptical Minds” de:

  – Been Kim, Research Scientist la Google Brain

  Sesiunea „Understanding Matter with Deep Learning” de:

  – Profesorul Max Welling, Amsterdam University and Lab Head of Microsoft Research Amsterdam 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.