More

  Acuarela Digitală îți asigură un cadou de neuitat de Crăciun

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Acuarela Digitală este cea mai nou opțiune pentru cei care doresc să ofere un cadou personalizat celor dragi. Pentru că în ziua de astăzi, accentul pică pe diferențiator. Încercăm să oferim cadouri care să iasă un pic din tipare. Să nu mai fie crestat pe aceeași ștanță, o matrice care să ofere nimic mai mult sau mai deosebit decât poate avea oricine altcineva. Iar Acuarela Digitală poate oferi acel diferențiator pe care îl cauți atunci când alegi un cadou special.

  Iar pentru că tot i-am pomenit pe „cei dragi”, nu am fi vorbit despre ceva ce nu ne-ar fi drag nouă. Și se face că inițiatorul acestui proiect foarte frumos este chiar Alexandru Netolitzchi sau „Anton” de la Orange, băiatul care ne-a făcut nouă interacțiunea cu operatorul de telecom mult mai bună. Anton apare chiar și într-un material pe care l-am realizat, pe care îl puteți vedea și voi. Era mult înainte de a lansa acest proiect și puteți observa că este un pic timid în fața camerei. Vă pot spune că în viața de zi cu zi este la polul opus. Un om plin de viață și de optimism, optimism care se regăsește în tot ceea ce face.

  Acuarela Digitală: tablouri personalizate pictate manual prin tehnica acuarela digitala

  Revenind la proiectul său de inimă, tablourile personalizate pot fi realizate pornind de la poza preferată, fie a ta, fie a celor cărora vrei să oferi cadoul. Tablourile pot fi realizate în două dimensiuni: 21×30 cm și 30×40 cm. Ramele sunt simple, fie albe, fie negre. Desigur, cei care doresc o ramă mai specială, pot apela la un magazin specializat, care poate realiza rama pe dimensiunea necesară.

  După cum se poate observa și din galeria foto cu tablourile pe care le-a realizat deja, Acuarela Digitală reușește să ofere un design aparte și parcă se abate de la modul tradițional pe care îl oferă fotografiile. Este un tărâm în care pictura se întâlnește cu digitalul pentru a obține un rezultat neașteptat de plăcut.

  Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, respectiv sezonul cadourilor, este momentul oportun să aruncați o privire și să exploatați la maxim ceea ce poate oferi Acuarela Digitală. Fie că vrei să îți faci ție un cadou, imortalizând, poate, animalul de companie, fie că vrei să faci un cadou celor dragi.

  Găsiți Acuarela Digitală pe pagina de Facebook. Pentru mai multe detalii puteți să îl contactați pe Anton fie pe Facebook, fie pe email la adresa acuareladigitala@gmail.com.  

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.