More

  Instagram permite previzualizarea conținutului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram permite previzualizarea conținutului, după ani în care acest lucru a fost amânat. Este o actualizare pe care utilizatorii au solicitat-o de foarte mult timp.

  Instagram, una dintre cele mai apreciate aplicații de social media, a venit cu o nouă actualizare. Una dintre cele mai mari provocări a apllicaiei Instagram a fost partajarea externă a pozelor.

  Absența unei previzualizări, atunci când distribui postările din aplicație pe alte site-uri de socializare a dat bătăi de cap utilizatorilor. În cele din urmă, după ani în care utilizatorii s-au plâns, Instagram a decis să arate previzualizări ale postărilor.

  Instagram permite previzualizarea conținutului

  Instagram a anunțat într-o postare pe blog că îmbunătățește modul în care conținutul încărcat pe platformă este afișat în afara Instagram. În postare este marcat și un anunț oficial de pe blog, cu aceleași știri de luna trecută.

  Până acum, dacă distribuiai o postare de pe Instagram pe profilul de Twitter, singurul lucru vizibil în tweet ar fi o porțiune din descriere. Adițional, apărea un link către postarea de pe Instagram.

  Odată cu noua actualizare, o previzualizare a postării în sine va fi afișată în tweet, împreună cu linkul care duce utilizzatorul la postarea de pe Instagram.

  Cu toate acestea, previzualizările vor fi afișate numai atunci când postările din conturile publice sunt distribuite. Dacă este un cont privat pe Instagram, utilizatorii vor trebui să urmărească profilul înainte de a putea vedea postarea.

  Instagram mai menționează că previzualizările vor funcționa pentru mai multe tipuri de postări de feed, cum ar fi fotografii, videoclipuri, carusele și role. Poveștile, însă, nu vor afișa previzualizări. Noile funcții vor fi disponibile inițial în SUA și vor fi extinse în alte țări în viitorul apropiat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.