More

  iPhone ar putea primi zoom periscopic

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  iPhone ar putea primi zoom periscopic potrivit unor surse din piață. Cu toate acestea, utilizatorii care doresc această funcționalitate vor trebui să mai aștepte.

  Dispozitivele iPhone, în special modelele mai noi, sunt cunoscute pentru camerele lor performante. Imaginile sunt clare, vii și pot fi adesea confundate cu fotografii DSLR, în unele cazuri. Cu toate acestea, o caracteristică îi lipsește, în prezent, iar aceea este zoom-ul periscopic.

  Cele mai multe modele actuale au un zoom optic 3x. Cu un obiectiv periscopic, acest lucru ar putea spori zoom-ul cu până la 10x. Potrivit lui Ming-Chi Kuo, modelul iPhone 15 va include, cu siguranță o lentilă periscop.

  Potrivit unei informații publicată de MacRumors, Kuo consideră că obiectivul periscopic va ajunge la cel puțin un model de iPhone în 2023. Introducerea acestui obiectiv ar putea permite un zoom optic mult îmbunătățit.

  Datorită opticii camerei pliate din obiectiv, designul va rămâne compact și potrivit pentru un smartphone. Rămâne de văzut dacă dimensiunea denivelării camerei din spate se va schimba, sau nu, cu această potențială introducere.

  iPhone ar putea primi zoom periscopic

  Autorul a susținut înainte că gama iPhone 14 ar putea include o cameră de 48 de megapixeli pe modelele Pro. Aceasta ar fi una dintre cele mai semnificative upgrade-uri ale camerei mobile de la Apple în ultimii ani, dacă se dovedește a fi adevărat.

  El crede, de asemenea, că va fi capabilă de înregistrări video 8K, o îmbunătățire față de actualul 4K. Leakerul nu mai adaugă niciun detaliu la acest zvon, anterior al lui. Deci, încă nu este clar ce alte îmbunătățiri ale camerei ar putea primi gama iPhone de anul viitor.

  Kuo a mai spus că modelele iPhone 14 Pro ar putea oferi atât rezoluția de 48 de megapixeli, cât și de 12 megapixeli. Datorită unui proces numit pixel binning, următoarele modele iPhone Pro ar putea filma la calitatea anterioară în condiții luminoase. Acesta din urmă ar fi rezervat mediilor cu lumină scăzută pentru a păstra calitatea fotografiei rezultate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.