More

  CES 2022 este în pericol

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  CES 2022 este în pericol, în ceea ce privește prezența fizică a expozanților. Numeroase companii mari au anunțat că se retrag pentru participarea fizică la eveniment. AMD și Oneplus sunt printre cele mai recente companii care au anunțat că nu participă fizic.

  Mai multe companii mari anulează planurile CES 2022 în format zfizic. Publicația CNET informează că AMD și OnePlus s-au retras și nu vor fi prezenți fizic la evenimentul tehnologic. Companiile nu au oferit explicații detaliate. Dar a fost în mod clar un răspuns la creșterea incidenței variantei Omicron a COVID-19 care a generat cazurilor noi de îmbolnăviri.

  AMD își schimbă prezentările personale cu cele virtuale în „cel mai bun interes” al sănătății tuturor, a precizat compania într-un comunicat.

  AMD era deja pregătită să lanseze produsele din 2022 printr-un flux live pe 4 ianuarie. OnePlus a spus că va lansa OnePlus 10 Pro în ianuarie și s-a zvonit că va prezenta telefonul la CES.

  CES 2022 este în pericol

  Companiile se alătură numeroaselor companii mari care s-au retras din prezența fizică la CES. Între ele se regăsesc Amazon, AT&T, GM, Google, Intel, Lenovo, Meta, Microsoft și T-Mobile. Alții erau deja concentrați pe prezentări virtuale, cum ar fi NVIDIA. Vedetele de bază ale conferinței, cum ar fi LG, Samsung și Sony, încă nu au anunțat că se retrag din participarea fizică.

  Organizatorul CES, Asociația pentru Tehnologia Consumatorilor, încă planifică un eveniment în persoană și consideră că măsurile de sănătate și siguranță sunt suficiente pentru a proteja participanții. De asemenea, a minimizat valul de plecări, menționând că au existat mai multe înscrieri noi decât ieșiri din 23 decembrie.

  Totuși, situația s-a schimbat în ultimele zile și îngrijorarea se referă mai mult la dimensiunea companiilor decât la cifre. Evenimentul de tehnologie nu va „renaște” dacă marile companii nu vor fi prezente.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.