More

  Instagram mizează în 2022 pe Reels

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram mizează în 2022 pe Reels, strategie care presupune intensificarea eforturilor pe segmentul video. Adam Mosseri, seful Instagram, a spus că echipa va stabili o sarcină creatorilor, pentru transparență și mesajelor text.

  Într-un scurt mesaj video de sfârșit de an, șeful Instagram, Adam Mosseri a oferit câteva informații despre planurile de viitor. „Va trebui să ne regândim ce este Instagram pentru că lumea se schimbă rapid și va trebui să ne schimbăm odată cu ea”, a spus el. Mosseri a stabilit prioritățile Instagram pentru 2022, care includ dublarea eforturlui în ceea ce înseamnă componenta video.

  Mosseri a spus că Instagram va „consolida toate produsele video în jurul Reels și va continua să crească acel produs”. Instagram a făcut câteva modificări în modul în care gestionează videoclipurile în ultimele luni. În octombrie, a renunțat la marca IGTV pentru a aduce videoclipuri de formă mai lungă în fluxul principal. Astfel, utilizatorii trebuie să acceseze Reels pentru a viziona videoclipul complet.

  Instagram mizează în 2022 pe Reels

  În ceea ce privește creatorii, Mosseri a spus că Instagram va introduce mai multe instrumente de monetizare. În acest fel, platforma îi va ajuta să-și câștige existența. În plus, Mosseri a spus că Instagram se va concentra pe mesagerie și pe transparență în 2022.

  El a menționat că platforma își va intensifica activitatea și asupra controalelor. La începutul acestei luni, Instagram a anunțat că va adăuga controale parentale, în luna martie 2022. O versiune a fluxului cronologic va reveni, tot anul viitor.

  Mosseri a menționat câteva actualizări pe care Instagram le-a făcut anul acesta, focalizate pe oferirea utilizatorilor mai mult control asupra experienței lor. El a evidențiat funcții precum controlul conținutului sensibil, capacitatea de a ascunde numărul de like-uri și ”Hidden Words” în mesajele directe.

  Totuși, în 2021, pentru Instagram nu a fost tocmai bine. În primul rând, munca la aplicația Instagram Kids a fost suspendată din cauza problemelor de siguranță.

  Informațiile bazate pe documentele oferite de Frances Haugen au arătat că Meta/Facebook era conștient de modul în care Instagram poate afecta sănătatea mintală a adolescenților.

  Mosseri a mărturisit Senatului SUA, la începutul acestei luni, că Instagram va oferi „acces semnificativ la date. Astfel încât cercetătorii terți să își poată proiecta propriile studii și să tragă propriile concluzii despre efectele bunăstării asupra tinerilor”. Ceea ce se aliniază cu angajamentul său pentru o transparenţă sporită.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.