More

  Samsung prezintă gama TV din 2022

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung prezintă gama TV din 2022: MICRO LED, Neo QLED și Lifestyle, cu o calitate a imaginii de ultimă generație și multe opțiuni de personalizare.

  Samsung Electronics a prezentat astăzi cele mai noi televizoare MICRO LED, Neo QLED și Lifestyle înainte de evenimentul Consumer Electronics Show 2022. Cu îmbunătățiri considerabile în ceea ce înseamnă calitatea imaginii și a sunetului, mai multe opțiuni de dimensiune a ecranului, accesorii personalizabile și o interfață îmbunătățită, ecranele din 2022 aduc la viață viziunea „Screens Everywhere, Screens for all” datorită imaginilor realiste, sunetului imersiv și experiențelor hiper-personalizate.

  MICRO LED: Apogeul tehnologiei de display

  MICRO LED oferă cea mai bună calitate a imaginii datorită celor 25 de milioane de LED-uri de dimensiuni micrometrice care produc în mod individual lumină și culoare, creând o experiență incredibil de imersivă prin adâncime impresionantă, culori vibrante și un nivel crescut de claritate și contrast. La CES 2022, Samsung prezintă MICRO LED în trei dimensiuni diferite – 110”, 101” și 89”.

  Pe lângă inovațiile hardware, 2022 MICRO LED permite adâncimea în tonuri de gri de 20 de biți. Aceasta înseamnă că modelele MICRO LED arată fiecare detaliu dintr-o scenă, oferind cel mai bun control cu peste 1 milion de trepte de luminozitate și niveluri de culoare, oferind o adevărată experiență HDR. De asemenea, oferă 100% din gama de culori DCI și Adobe RGB, rezultând culori uimitoare, realiste. Alături de designul incredibil și raportul ecran-corp de 99,99%, MICRO LED oferă performanțe revoluționare.

  În cele din urmă, MICRO LED vine cu caracteristici îmbunătățite de utilizare și personalizare.

  • Art Mode oferă utilizatorilor șansa să-și transforme orice cameră într-o galerie de artă, deoarece pot selecta și afișa lucrările lor de artă preferate sau fotografie digitală. MICRO LED 2022 vine și cu două piese media exclusive de la renumitul artist și designer Refik Anadol.
  • Multi View permite utilizatorilor să vadă conținut din patru surse diferite simultan – de la oricare sau de la toate cele patru porturi HDMI – la rezoluție 4K și până la 120 fps.
  • Dolby Atmos oferă o experiență audio imersivă, datorită difuzoarelor din partea de sus, din laterale și cele inferioare pentru un sunet uluitor, multidimensional.

  Evoluția gamei Neo QLED cu procesor Neo Quantum și experiență Dynamic Sound

  Datorită procesorului Neo Quantum și progreselor din tehnologia imaginii și a sunetului pe care îl oferă, gama Neo QLED 2022 va oferi unele dintre cele mai clare imagini și peisaje sonore imersive posibile. Procesorul Neo Quantum din acest an introduce cartografierea avansată a contrastului cu BLU (unitate de iluminare din spate), crescând ajustarea nivelului de luminozitate de la 12 la 14 biți pentru un control mai bun al sursei de lumină – LED-urile Quantum Mini. Acest lucru permite televizorului să-și controleze iluminarea în 16.384 de trepte, de patru ori față de 4.096 de trepte anteriorioare.

  Noua tehnologie Shape Adaptive Light folosește procesorul Neo Quantum pentru a analiza liniile, formele și suprafețele pentru a controla forma luminii de la LED-urile Quantum Mini, sporind luminozitatea și acuratețea tuturor formelor de pe ecran. Rezultatul este calitatea remarcabilă a conținutului HDR pe ecran. Gama Samsung Neo QLED 2022 include, de asemenea, Real Depth Enhancer, un algoritm de calitate a imaginii multi-inteligent. Acest progres tehnologic creează un sentiment de realism și acuratețe prin determinarea și procesarea unui obiect de pe ecran, separat de fundalul său, pentru a crea adâncimea necesară.

  În plus, gama Samsung Neo QLED 2022 oferă modul EyeComfort, care ajustează automat luminozitatea și tonul ecranului datorită unui senzor de lumină încorporat și a informațiilor despre apus/răsărit. Pe măsură ce lumina ambientală se schimbă, ecranul va reduce treptat cantitatea de lumină și va oferi tonuri mai calde, ajustând nivelul luminii albastre în consecință. Acest lucru permite o experiență de vizionare mai confortabilă pe timp de noapte prin reducerea luminii albastre, care poate afecta calitatea somnului.

  Televizoare Lifestyle premiate, cu design și tehnologie remarcabile, care se integrează perfect în locuință

  Gama de televizoare Lifestyle 2022 îmbină perfect designul și tehnologia pentru o experiență unică și personalizată. Un nou ecran mat „Matte Display” cu proprietăți anti-reflexive și anti-amprentă a fost aplicat pe The Frame, The Sero și The Serif, oferind una dintre cele mai plăcute și confortabile experiențe de vizionare. Drept urmare, noul afișaj mat de pe televizoare Samsung Lifestyle 2022 a primit verificări de la UL (Underwriter Laboratories) pentru că este „Fără reflexii” și „Fără disconfort”.

  • The Frame oferă acum cea mai realistă experiență de vizionare, similară celei dintr-un muzeu, datorită tehnologiei ”Matte Display”, cu reflexie redusă, oferind un ecran mat. De asemenea, evită amprentele și petele, permițând utilizatorilor să se bucure de lucrările lor de artă preferate în stare perfectă. The Frame vine în dimensiuni cuprinse între 32” și 85”.
  • The Serif vine, de asemenea, cu un corp cu finisaj mat care se îmbină perfect cu ecranul ”Matte Display”, oferind același design iconic și premium. Cu adăugarea unei noi opțiuni de dimensiune, anume de 65” The Serif variază în dimensiuni, de la 43” la 65”.
  • The Sero oferă o experiență de vizionare optimizată cu noul său ecran mat, atât în modul vertical, cât și în cel orizontal. Noua funcție verticală Multi View duce multitaskingul la nivelul următor, permițând utilizatorilor să vizualizeze simultan conținut diferit în partea de sus și de jos a ecranului sau să caute informații online în timp ce urmăresc ceva.

  Noul Smart Hub și aplicații pentru cea mai bună experiență de utilizare

  Televizoarele smart Samsung 2022 vin cu un nou Smart Hub care oferă acum curatorierea conținutului și descoperirea de conținut nou, pe baza preferințelor utilizatorilor. Noul Smart Hub va ghida utilizatorii către conținutul lor preferat și îi va ajuta să descopere ceva nou, irosind astfel mai puțin timp. Bara laterală din Smart Hub permite tranziția între categorii – Media, Joc (Gaming Hub) și Ambient – permițându-le acestora să se concentreze pe diverse activități de acasă.

  • Gaming Hub: Samsung Gaming Hub le va permite jucătorilor să descopere și să se joace jocurile pe care le iubesc prin intermediul serviciilor de streaming de jocuri. Jucătorii vor avea acces la o bibliotecă extinsă de jocuri datorită parteneriatelor dintre Samsung și liderii din industrie – NVIDIA GeForce Now, Stadia și Utomik – acesta fiind doar începutul. *disponibilitatea serviciilor poate varia in functie de regiune.
  • Watch together: Noua aplicație permite utilizatorilor să intre în apeluri video cu prietenii și familia în timp ce urmăresc emisiunile și filmele lor preferate.
  • Platforma NFT: Această aplicație oferă o platformă intuitivă, integrată pentru descoperirea, cumpărarea și comercializarea operelor de artă digitale prin MICRO LED, Neo QLED și The Frame.
  • Calibrare inteligentă (Smart Calibration): Această functie permite utilizatorilor să ajusteze setările pentru calitatea optimă a imaginii. Modul de bază oferă o modalitate rapidă și ușoară de calibrare a ecranelor în 30 de secunde, în timp ce modul Profesional optimizează ecranele pentru o calitate impecabilă a imaginii în aproximativ 10 minute.

  Opțiuni extinse de accesorii, personalizate în funcție de nevoile și gusturile utilizatorilor

  Modelele din 2022 vin și cu accesorii care pot fi achiziționate, pentru o experiență de utilizare completă. Suportul de perete cu rotație automată de perete (Auto Rotating Wall Mount) extinde experiența de vizualizare verticală de pe The Sero, permițând utilizatorilor să se bucure de vizionarea mobilă prin rotirea automată a ecranelor.

  Produsele din 2022 vor suporta o interfață verticală, inclusiv Smart Hub, și vor oferi o funcție verticală Multi View. Aceasta va oferi aplicații precum YouTube și TikTok, precum și posibilitatea de mirroring și casting în modul vertical. În cele din urmă, functiile de lifestyle, precum Ambient Mode+ și Art Mode, sunt disponibile și în modul vertical. Noul buton de rotație de pe telecomandă permite utilizatorilor să rotească cu ușurință ecranul.

  În plus, cu opțiuni extinse de rame pentru The Frame și suporturi de perete subțiri pentru toate televizoarele, există posibilități nesfârșite de personalizare pe noua gamă Samsung 2022.

  Depășirea barierelor sonice cu noul Soundbar, datorită specificațiilor sale

  Gama de soundbar-uri 2022 primește îmbunătățiri tehnologice pentru a oferi o experiență audio imersivă, tridimensională. Q Symphony, experiența de sunet surround Samsung, care permite televizoarelor Neo QLED și soundbar-urilor Samsung să lucreze împreună, a fost îmbunătățită. Acest lucru permite soundbar-ului și difuzoarelor televizorului să funcționeze împreună cu toate difuzoarele de pe televizoare, inclusiv difuzoarele canalelor de sus, oferind o experiență sonoră puternică, completă.

  Gama de soundbar-uri Samsung 2022 vine și cu conectivitate wireless Dolby Atmos, o conexiune wireless Smart TV-soundbar în care atât ecranul, cât și difuzoarele soundbar-ului oferă o experiență audio incredibilă, fără cabluri care să distragă atenția.

  În plus, soundbar-ul HW-S800B Ultra Slim resetează standardul din categoria soundbar-urilor slim, oferind un bas puternic într-o formă compactă prin integrarea tehnologiei radiatorului pasiv in subwoofer-ul său. Cu difuzoare de top, noul soundbar slim oferă un sunet puternic la doar 1,6 inci adâncime.

  Rolul ecranului s-a schimbat dramatic în ultimii ani, odată cu progresele tehnologice și felul în care este distribuit conținutul de tip entertainment. Cu noua noastră gamă de produse, oferim clienților o experiență video și audio complet imersivă, care poate fi personalizată în funcție de nevoile lor. Indiferent dacă sunteți un pasionat de filme, un iubitor de televiziune, un jucător sau chiar un pasionat de artă, Samsung are produsul ideal, care vă va îmbunătăți timpul petrecut în fața ecranului”, a declarat Simon Sung, Vicepreședinte Executiv și Șef al echipei de vânzări și marketing din cadrul Visual Display Business, Samsung.

  Pentru mai multe informații, inclusiv imagini sau videoclipuri despre produsele pe care Samsung le anunță la CES 2022, vă rugăm să vizitați news.samsung.com/global/ces-2022.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.