More

  Samsung anunță Samsung Gaming Hub

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung anunță Samsung Gaming Hub, un agregator virtual pentru jocuri, care centralizează toate platformele de game streaming. Gaming Hub va fi disponibil pe noile Smart TV-uri Samsung.

  Samsung Gaming Hub este o nouă platformă pentru descoperirea jocurilor. Aceasta va fi disponibilă pe anumite televizoare inteligente Samsung, lansate în 2022. Funcția Gaming Hub va permite utilizatorilor să acceseze jocurile lor preferate de la serviciile populare de streaming de jocuri. Între acestera se regăsesc NVIDIA GeForce Now, Stadia și Utomik, toate într-un singur loc.

  Utilizatorii vor putea explora, căuta și cumpăra jocuri de la toți cei trei furnizori de streaming. Iar totul se va face chiar din platforma Samsung Galaxy Hub. În plus, Gaming Hub integrează și jocurile YouTube, permițând utilizatorilor să vizioneze LIVE-urile streamerilor preferati. Samsung spune că va afișa și recomandări de jocuri pe ecranul de pornire al televizorului, folosind „tehnologia AI Gaming”.

  Samsung anunță Samsung Gaming Hub

  Fiind o platformă de descoperire a jocurilor, Samsung Gaming Hub a fost creat pentru a sprijini ecosistemul de jocuri și pentru a construi pe baza moștenirii extinse a companiei de a oferi hardware și software incredibil pentru experiențe de joc mai bune”, a spus Samsung într-un comunicat de presă.

  Jocurile vor putea profita din plin de hardware-ul și software-ul disponibil pe televizoarele inteligente Samsung. Astfel, utilizatorii vor avea parte de imagini și sunet mai bune. Samsung a detaliat anterior că lucrează la mai multe îmbunătățiri pentru a spori performanța jocurilor în cloud pe televizoarele sale. Aceasta include o bandă de streaming video dedicată, care implementează un control strict al fluxului optimizat pentru latență.

  În plus, compania lucrează și la adăugarea de suport pentru mai multe controlere de jocuri. Dar și alături de adăugarea de suport pentru protocolul standard pentru profilele dispozitivelor Bluetooth și USB HID.

  Samsung Gaming Hub va fi disponibil pe anumite modele Samsung Smart TV, lansate în cursul anului. Nu este clar dacă funcția va fi disponibilă exclusiv pe modelele din 2022 sau dacă va fi implementată și pe televizoarele inteligente Samsung mai vechi. Utilizatorii vor putea accesa funcția prin meniul principal de navigare, situat în colțul din stânga.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.