More

  Philips lansează monitorul 243S1 cu conectivitate USB-C

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Philips lansează monitorul 243S1 cu conectivitate USB-C pentru productivitate. Pentru birourile de orice fel, monitorul ideal trebuie să ofere robustețe, confort și comoditate pentru utilizator.

  Creat pentru a face față rigorilor de zi cu zi, monitorul Philips 243S1 vine cu toate caracteristicile potrivite ce îmbină experiența confortabilă a utilizatorului, calitatea bună a imaginii, cu performanța și durabilitatea.

  Acest model cu panou IPS de 24 inchi (23,8 inchi / 60,5 cm diag.) are rezoluție FullHD, opțiuni de conectivitate USB-C și un docking station încorporat.

  Conectivitate multiplă în cel mai simplu mod

  O conectivitate variată este o nevoie a profesionistilor ce folosesc mai multe device-uri de-a lungul zilei de muncă. Datorită Docking Station-ul USB-C integrat, Philips 243S1 încarcă, transferă și conectează laptopul în același timp. Conectorul USB-C subțire și reversibil permite o conexiune ușoară, cu un singur cablu, care transferă date la o viteză superioară, în timp ce pornește și încarcă (până la 65 W) notebook-ul aflat în uz simultan, direct de pe monitor. USB-C permite, de asemenea, conectarea în lanț fără efort pentru setări cu mai multe afișaje. Spațiile de lucru mai curate sunt ușor de gestionat cu posibilitățile oferite de soluția USB-C.

  Alături de conectivitatea USB-C, Philips 243S1 dispune și de un Ethernet RJ-45 încorporat pentru securitatea datelor, precum și de un HDMI 1.4, un DP 1.2 și 4 USB-A pentru a conecta cu ușurință orice periferice și dispozitive auxiliare.

  Atenție pentru orele lungi de lucru

  Modelul dispune de o bază SmartErgo care permite numeroase ajustări ergonomice pentru ca utilizatorii să se poziționeze așa cum doresc. Utilizatorii pot înclina cu ușurință (+25/-5 grade), roti (+180/-180 grade) și pot regla înălțimea monitorul (până la 130 mm) pentru o poziție ideală de utilizare. Acest confort, împreună cu o configurație ergonomică și câteva obiceiuri bune de a lua scurte pauze departe de monitor, pot ușura eforturile fizice ale unei zile lungi de lucru. În plus, poziția corectă crește productivitatea și îi ajută pe utilizatori să fie mai concentrați.

  Prietenos cu ochii

  Un număr extins de ore în fața unui monitor poate provoca ochi uscați și roșii, care sunt unele dintre principalele simptome ale așa-numitului CVS – Sindromul vederii computerizate. Pentru a reduce în mod eficient oboseala ochilor și pentru a asigura bunăstarea utilizatorilor, monitorul Philips 243S1 îndeplinește standardul TÜV Rheinland Eye Comfort pentru a preveni această oboseală a ochilor, fără reflexii deranjante. De asemenea, oferă unghiuri largi de vizualizare pentru a evita orice reducere a calității imaginii atunci când un film este vizionat din unghiuri diferite. Această experiență de vizionare confortabilă este posibilă și datorită tehnologiei Flicker-Free, modului LowBlue și experienței de citire asemănătoare hârtiei oferită de modul EasyRead. Împreună, aceste inovații asigură o productivitate sporită în timpul orelor lungi de lucru.

  Philips 243S1 este disponibil din ianuarie 2022 la un preț recomandat de 1629 Lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.