More

  Autentificarea în doi pași a scăzut la jumătate hackingul

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Autentificarea în doi pași a scăzut la jumătate hackingul, potrivit informațiilor oferite de Google. Mai mult, compania va permite în curând testarea navigării sigure pe nivel de cont.

  Decizia Google de a activa autentificarea cu doi factori în mod implicit pare să fi dat roade. Compania a dezvăluit că furturile de cont au scăzut cu 50 la sută. Acest lucru se aplică pentru utilizatorii pentru care 2FA (verificarea în doi pași în limba Google) a fost activată automat. Scăderea a fost dovada că factorul suplimentar este „eficient” în protejarea datelor, a menționat Google. Asta deși compania nu a dezvăluit numărul exact de conturi compromise.

  Google nu a spus cât de repede se aștepta să se răspândească autentificarea cu doi factori, dar a promis că va continua lansarea până în 2022. Peste 150 de milioane de oameni au fost înscriși automat până acum, inclusiv peste 2 milioane de creatori YouTube.

  Autentificarea în doi pași a scăzut la jumătate hackingul

  De asemenea, compania a promis mai multe upgrade-uri de securitate pentru a marca Siguranței pe internet. Începând cu luna martie, Google va permite înscrierea pentru o opțiune de navigare sigură la nivel de cont, care împiedică să vizitarea site-urilor periculoase cunoscute.

  Google extinde, de asemenea, modul pentru oaspeți al Asistentului pentru confidențialitate în nouă limbi noi în lunile următoare. Și a promis că va spori măsurile de protecție pentru politicieni înainte de alegerile intermediare din SUA.

  Volumul redus de compromiteri ale contului nu este un șoc – necesitatea unui efort mai mare pentru a sparge un cont va descuraja unii potențiali intruși. Totuși, nu a fost întotdeauna ușor să arăți impactul tangibil al 2FA asupra securității. Iar dimensiunea mare a bazei de utilizatori Google îi oferă un eșantion reprezentativ pe care alții nu îl pot egala cu ușurință.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.