More

  TCL lansează noile serii QLED 4K P73 și C63

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TCL lansează noile serii QLED 4K P73 și C63, create pentru o experiență home entertainment de excepție. TCL Electronics dezvăluie Seria TCL P73, o nouă gamă de televizoare 4K HDR dezvoltate pe platforma Google TV, destinată pieței din România. Modelul de ultimă generație oferă performanțe audiovizuale excelente și un nivel incredibil de divertisment, la pachet cu experiențe TV și gaming unice. Gama de televizoare TCL P73 este disponibilă cu ecrane cu diagonala de 43, 50, 55, 65, 75 sau 85 de inci.

  „Prin integrarea pe verticală a unui lanț de aprovizionare cu acoperire mare, TCL și-a onorat angajamentul de a oferi experiențe de divertisment bogate în imagini spectaculoase și modalități inteligente de interacțiune pentru tot mai mulți utilizatori din întreaga lume. Suntem mândri să anunțăm că gamele de televizoare pentru anul 2022 vor întări poziția de lider global în industria dispozitivelor electronice de consum”, a declarat Shaoyong Zhang, CEO TCL Electronics.

  Gama TCL P73 oferă o experiență cinematică de înaltă calitate, cu o dinamică deosebită a imaginii și un ambient audio imersiv. Televizoarele TCL P73 beneficiază de Dolby Vision, o tehnologie avansată care combină funcția HDR (High Dynamic Range) cu abilitatea de redare a celor mai vibrante culori, totul pentru a le oferi utilizatorilor imagini de o calitate foarte apropiată de realitate, cu luminozitate, contrast și detalii unice. Gama TCL P73 este, de asemenea, compatibilă cu tehnologia Dolby Atmos, care plasează utilizatorul în centrul acțiunii din punct de vedere vizual, fie că acesta se bucură de evenimente sportive, filme, jocuri video sau alte programe TV. Cu ajutorul tehnologiei Dolby Atmos, sunetele vor fi întotdeauna incredibil de realiste și clare, dezvăluind detalii sonore nemaiauzite până acum.

  TCL lansează noile serii QLED 4K P73 și C63

  Pe lângă gama largă de culori (peste 1 miliard) posibilă prin tehnologia Wide Color Gamut, gama TCL P73 folosește funcția Motion Clarity, bazată pe o tehnologie de procesare a imaginilor care asigură cadre și sunete clare, în special în timpul evenimentelor sportive televizate sau a scenelor din filmele de acțiune în care imaginile se derulează cu rapiditate – totul pentru o experiență cât mai imersivă.

  Cea mai nouă tehnologie HDR 10 oferă gamei P73 un display cu rezoluție 4K și implicit o mai bună calibrare a tonalității dinamice, pentru o setare mai fină a nivelului de luminozitate, saturație și contrast.

  Mai mult, gama TCL P73 folosește și HDR Multi Format, tehnologie prin care utilizatorii au acces la imagini 4K HDR, inclusiv compatibilitate cu funcții precum HDR10, HDR HLG, HDR10+ sau HDR Dolby Vision. Fie că utilizatorii urmăresc conținut Netflix sau Disney+ în format Dolby Vision, sau conținut Amazon Prime Video în format HDR 10+, televizoarele TCL vor oferi același nivel înalt de calitate a imaginii: 4K HDR.

  TCL P73 primește funcția Game Master

  Pentru că un televizor smart cu răspuns bun este la fel de important precum calitatea superioară a imaginilor pe care le poate reda în contextul unei experiențe de gaming perfect optimizată, gama TCL P73 primește funcția Game Master. Tehnologia HDMI 2.1 asigură compatibilitatea cu cele mai noi console video și aduce funcții precum ALLM (Auto Low Latency Mode). ALLM permite consolei video sau plăcii grafice a PC-ului să comute automat televizorul în modul Game, pentru un răspuns ultra-rapid cu întârzieri (lag) mai mici de 15ms. Din acest motiv, TCL P73 a fost ales televizorul oficial al seriei de jocuri video Call of Duty.

  Televizoarele TCL P73 vin cu Google TV, ceea ce le oferă utilizatorilor acces la mii de canale și tipuri de conținut agregat din toate serviciile de streaming. Funcția Google Assistant le permite utilizatorilor să interacționeze simplu și eficient cu interfața televizoarelor TCL P73. În plus, acest nou model de televizor oferă și funcția Google Duo. Astfel, inițierea de apeluri video cu membrii familiei sau cu prietenii este realizată cu mult mai multă ușurință.

  Designul edgeless al televizoarelor TCL P73 include o ramă metalică subțire care maximizează spațiul pe ecran, pentru ca utilizatorii să se bucure de orice tip de conținut pe o suprafață cât mai generoasă.

  Funcții cheie:

  4K HDR

  Wide Color Gamut

  Motion Clarity (frecvență 60 Hz)

  Format Multi HDR

  Dolby Vision

  HDR10

  Game Master

  HDMI 2.1 ALLM

  Dolby Atmos

  Google TV

  Google Assistant hands-free

  Google Duo

  Compatibil Amazon Alexa

  Compatibil cu Netflix, Amazon Prime, Disney+

  Ramă subțire din metal

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.