More

  TikTok permite clipuri de 10 minute

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TikTok permite clipuri de 10 minute, extinzând limita de timp impusă până acum. TikTok a început ca o platformă pentru a partaja înregistrări video de dimensiuni mici, în scopuri informative, comice și de divertisment.

  Serviciul a început încet să crească, devenind una dintre aplicațiile preferate în rândul adolescenților și tinerilor adulți. Cu mai puțin de un an în urmă, compania a mărit limita maximă a unui videoclip la 3 minute. Acest lucru a permis utilizatorilor să devină mai creativi cu tipul de conținut pe care îl postează pe platformă.

  TikTok permite clipuri de 10 minute

  Înainte de aceasta, TikTok limita utilizatorii la clipuri de 1 minut, ceea ce ar fi putut fi un obstacol pentru cei care doreau să partajeze conținut mai detaliat. Acum, compania lansează capacitatea de a încărca videoclipuri cu o durată de până la 10 minute, pentru toți utilizatorii, la nivel global.

  TikTok menționează în captura de ecran atașată mai sus că utilizatorii trebuie să ruleze cea mai recentă versiune a aplicației pentru a profita de noua limită de încărcare. Compania anunță utilizatorii printr-o notificare care menționează schimbarea. În plus, a confirmat pentru @stokel pe Twitter, declarând următoarele:

  Astăzi, suntem încântați să începem să lansăm capacitatea de a încărca videoclipuri care durează până la 10 minute, ceea ce sperăm că va dezlănțui și mai multe posibilități creative pentru creatorii noștri”.

  Unii utilizatori ar putea considera această modificare un pas în direcția greșită. Acest lucru se datorează faptului că acest concept original al aplicației s-a învârtit în jurul formatului scurt.

  Cu toate acestea, este de înțeles de ce compania ar dori să extindă limita. Luând în considerare baza sa mare de utilizatori, TikTok poate concura și mai mult cu YouTube, prin extinderea limitei de 3 minute.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.