More

  Oppo detectează camerele de spionaj din încăpere

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Oppo detectează camerele de spionaj din încăpere cu ajutorul noii actualizări ColorOS. Smartphone-ul tău poate deveni noua unealtă de contra-spionaj. Sau măcar de asigurare a intimității tale.

  Interfața Color OS de la Oppo dobândește o nouă funcție utilă pentru a detecta camerele ascunse. Se adresează călătorilor care ar dori să verifice dacă există camere ascunse în camerele lor de hotel. Mai mult de atât, ar putea fi sigur să verifici dacă există camere în vestiare. Dar și la spa-uri și alte locuri în care intimitatea ta poate fi în pericol.

  Pentru moment, funcția de cameră ascunsă este disponibilă numai pentru Oppo Find X5 și Find X5 Pro. Este nevoie și de Color OS 12.1 pentru ca acesta să funcționeze. Dar versiunea sistemului de operare nu este un aspect care trebuie să te preocupe. Deoarece noile produse flagship vin cu cel mai recent software direct din cutie. Oppo spune că va lansa funcția pentru alte dispozitive în viitorul apropiat.

  Oppo detectează camerele de spionaj din încăpere

  Între timp, utilizatorii seriei Find X5 vor trebui să descarce aplicația Hidden Camera Detection de pe Oppo App Market. Odată instalată, aplicația va cere utilizatorilor să închidă Wi-Fi și hotspot-ul telefonului înainte de a scana pentru detectarea camerelor ascunse.

  De asemenea, aplicația va solicita utilizatorilor să stingă și să pornească luminile camerei, eventual pentru a detecta lumina infraroșu. Este o funcție pe care multe camere Wi-Fi o folosesc pentru vederea pe timp de noapte.

  Odată ce o cameră spion este detectată, aplicația va instrui utilizatorii să joace „apă/foc” pentru a găsi dispozitivul ascuns. Aplicația va semnala când telefonul este suficient de aproape de camera secretă. Utilizatorii pot, pur și simplu, să se uite în jur în zona restrânsă pentru a găsi dispozitivul.

  Se pare că aplicația de detectare a camerei ascunse de la Oppo este deocamdată o versiune exclusivă pentru China. Rămâne de văzut dacă posesorii Find X5 Pro din restul continentelor vor semnala disponibilitatea acesteia.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.