More

  TikTok suspendă clipurile noi și transmisiile LIVE în Rusia

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TikTok suspendă clipurile noi și transmisiile LIVE în Rusia, pentru limitarea dezinformării. Acest demers vine ca răspuns la legea „știrilor false” adoptată recent în Rusia.

  TikTok va restricționa temporar utilizatorii din Rusia să transmită în direct și să încarce videoclipuri noi pe platforma sa, a anunțat compania. Decizia are de a face cu legea „știrilor false” recent adoptată din țară. Legea amenință cu până la 15 ani de închisoare persoanele acuzate că au răspândit „informații greșite” despre armată și/sau guvern.

  Nu avem de ales decât să suspendăm transmisia în direct și conținutul nou pentru serviciul nostru video din Rusia în timp ce revizuim implicațiile acestei legi privind siguranța”, a spus TikTok. Compania a menționat, în același timp, că siguranța utilizatorilor săi este „cea mai mare prioritate” pentru companie.

  TikTok suspendă clipurile noi și transmisiile LIVE în Rusia

  Deocamdată, utilizatorii TikTok din Rusia pot continua să își trimită mesaje unul altuia și prietenilor lor din alte țări. „Vom continua să evaluăm circumstanțele în evoluția din Rusia pentru a determina când ne putem relua pe deplin serviciile, având ca prioritate siguranța”, a declarat compania.

  Decizia vine la scurt timp după ce TikTok a declarat că va începe să adauge etichete la videoclipurile de la unele instituții media controlate de stat. Vineri, compania a menționat că a început să lucreze la politica anul trecut.

  Dar a decis să accelereze lansarea acesteia ca răspuns la invazia Rusiei în Ucraina. Utilizatorii TikTok se pot aștepta să vadă că etichetele vor începe să apară cândva în următoarele zile. Într-o declarație pentru The Verge, TikTok a spus că va aplica etichetele cel puțin unor entități media din Rusia. În aceeași zi în care TikTok a anunțat politica, Roskomnadzor din Rusia a acuzat platforma că a eliminat conținut din mass-media rusă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.