More

  Aspiratorul Samsung Bespoke Jet este disponibil acum și în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aspiratorul Samsung Bespoke Jet este disponibil acum și în România, după lansarea la nivel mondial. Samsung Electronics anunță disponibilitatea pentru precomandă a noului aspirator Bespoke Jet, cu Clean Station încorporat.

  Cu un design unic și modern, aspiratorul oferă o curățare igienică datorită unui sistem de filtrare în mai multe straturi, dar și grație unui dispozitiv automat, integrat în recipientul aspiratorului. De asemenea, Bespoke Jet este mai ușor și, totodată, mai puternic, fiind echipat cu un motor Digital Inverter îmbunătățit față de predecesorul său.

  “Este foarte important pentru noi să oferim posibilități cât mai diverse utilizatorilor atunci când interacționează cu electrocasnicele Samsung. Iar aceste posibilități trebuie să fie în deplină concordanță cu dorințele și nevoile lor actuale. Cu Bespoke Jet am reușit să le oferim oamenilor o soluție inteligentă, inovativă și igienică de curățare a locuinței, prezentată totodată într-o formă atrăgătoare a designului, contribuind astfel la o ușurare a stilului de viață”, a precizat Victor Armășelu, directorul diviziei Consumer Eletronics și VP în cadrul Samsung Electronics România şi Bulgaria.

  Bespoke Jet este ușor și igienic de golit. All-in-one Clean Station golește eficient recipientul de praf, folosind tehnologia „Air Pulse”, în timp ce reîncarcă bateria. În plus, captează până la 99,999% din praful fin, iar sacul de praf anti-bacterian împiedică dezvoltarea bacteriilor până la 99,9%.

  Aspiratorul Samsung Bespoke Jet este disponibil acum și în România

  Alături de Bespoke Jet utilizatorii beneficiază de o aspirare puternică și o curățare impecabilă. Bespoke Jet este ușor de manevrat prin toată casa, indiferent de suprafață, și are putere să aspire orice, datorită motorului cu invertor digital care generează o putere de aspirare de până la 210 W. Fluxul de aer este optimizat prin sistemul de aer complet aerodinamic, iar filtrarea multi-ciclonică captează chiar și cele mai fine particule de praf.

  Are un design cu 24% mai ușor, pentru o curățare fără efort. Aspiratorul Bespoke Jet a fost creat special pentru a fi ușor, dar și ușor de controlat, pentru a reduce încordarea încheieturii mâinii. Dispozitivul portabil cântărește doar 1,44 kg, fiind cu 24% mai ușor decât aparatele de curățat convenționale Samsung.

  Bespoke Jet are o baterie detașabilă și de durată mai lungă. Acumulatorul performant de 2500mA permite o aspirare continuă de până la 60 minute și poate fi înlocuit cu ușurință cu o baterie de rezervă pentru a prelungi timpul de aspirare cu încă 60 minute.

  Samsung Bespoke Jet oferă atât performanța, cât și puterea necesară pentru a menține podelele curate, încorporat într-un design elegant care se poate integra perfect în orice cameră a locuinței. Disponibil în trei culori – Midnight Blue, Misty White și Woody Green – Bespoke Jet le permite utilizatorilor să așeze aspiratorul în orice zonă a casei fără a știrbi din atmosfera interioară generală.

  Disponibilitate

  Aspiratorul Samsung Bespoke Jet este disponibil pentru precomandă până pe data de 3 aprilie. Mai multe detalii găsiți aici.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.