More

  Suporturi pentru birou de care avem nevoie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Astăzi voi vorbi despre suporturi pentru birou de care avem nevoie. Pentru că nimic nu este mai important decât spațiul. Iar cea mai mare suprafață este ocupată de către standurile monitoarelor. În plus, este destul de dificil să manipulezi monitorul atunci când vrei să ștergi praful, spre exemplu. Poziția în care se află este mai mult fixă. Acolo îl cam uită Dumnezeu.

  Pentru a rezolva această provocare, apelez la un suport de monitor cu braț dublu. Este vorba despre Trust Mara, dual monitor Arm. Acest suport are capacitatea de a susține două monitoare cu o diagonală de până la 32 inch și o greutate totală de 16 kg. Are un sistem foarte bun de gestionare al cablurilor, iar sistemul de prindere este compatibil VESA 75 și VESA 100.

  Cel de-al doilea suport, care mă va ajuta în gestionarea mai eficientă a spațiului de pe birou este un suport de căști. Mai exact, Trust Cintar, un suport de căști RGB. Dar nu faptul că are iluminare RGB este elementul care mă va ajuta, pe lângă amprenta mai mică pe birou, ci faptul că oferă și două porturi USB suplimentare. Acest lucru mă ajută să cuplez direct căștile la stand, fără să mai întind cabluri până la unitatea centrală. În plus, are un port suplimentar, care ajută la conectarea altor dispozitive, dacă este necesar.

  Trust Mara dual monitor arm

  Suportul Trust Mara deși are un pachet relativ voluminos, nu conține foarte multe piese. În cutie avem suportul pe care îl fixăm de blatul biroului, cele două brațe care se atașează suportului, componentele pentru gestionarea cablurilor, șuruburi de prindere pentru monitoare și un imbus.

  Încep, evident, cu prinderea suportului de blat. Dacă ai o configurație ca a mea și montezi două monitoare de 27 inch pe orizontală, sfatul este ca suportul să fie fixat pe mijlocul biroului.

  Biroul meu are un element în plus de mascare, dar de care eu nu am nevoie, deoarece biroul este cu fața la perete. Astfel pot să renunț la elementul care nu îmi permite să montez suportul.

  După ce am fixat și strâns foarte bine suportul, trebuie să prind cele două brațe de suport. Brațele au un sistem foarte simplu de fixare. După ce introduci inelul pe suport, trebuie să rotești în sensul acelor de ceasornic, până când ajungi la inel. Moment în care tragi de manetă, rotești în sens invers acelor de ceasornic și revii în poziția inițială. Repeți până când brațele sunt fixate foarte strâns pe suport.

  Înainte de a fixa monitoarele, am fixat elementele pentru gestionarea cablurilor. Sunt 5 piese din plastic, care se fixează pe brațe și pe suport. Câte două elemente vin fixate pe brațe, iar un element pe suport. Elementele sunt din plastic și intră destul de ușor. Trebuie să ai grijă, totuși, că dacă sunt supuși unor forțe prea mari, se pot rupe.

  Nu ai nevoie de ajutor pentru a monta monitoarele pe suport

  Acum trebuie să pregătesc brațele pentru a monta cele două monitoare. După cum spuneam, suportul are standardul VESA 75 și 100. Suportul poate fi rotit la 360 de grade, iar în afară de reglajul pe înâlțime, poate fi manipulat în orice direcție.

  Monitoarele pot fi montate fără ajutor, chiar dacă vorbim de monitoare cu diagonala de 32 inch. Ce trebuie evitat este o abordare prin care o mână o ții ocupată cu susținerea monitorului, iar cu cealaltă să fixezi șuruburile. Este extrem de dificil și nu are rost să te chinui.

  Ce vrei să faci este să poziționezi suportul pe plan orizontal, acționând astfel precum o palmă. Apoi așezi monitorul „ca în palmă”, după care poți folosi ambele mâini pentru a înfileta șuruburile. Am repetat acest pas și pentru al doilea monitor și am fost aproape gata.

  Tot ce mi-a mai rămas de făcut a fost să cuplez cablurile și să le asez în elementele de gestionare al sistemului de cabluri. Este atât de simplu, încât nu aveam cu ce să dau greș.

  Trust Cintar

  Și iată că am ajuns și la suportul pentru căști Trust Cintar. Trebuie să recunosc că înainte, acest concept de stand pentru căști mi se părea absurd și inutil. Asta și pentru că în acea perioadă purtam căștile non-stop la birou. Eu eram suportul de căști. Acest lucru s-a schimbat odată cu vârsta. Și eu eram un tânăr aventurier ca tine, până când am încasat o săgeată în genunchi.

  Revenind la suportul de căști Cintar, pot spune că este ușor, are o bază cu aderență sporită, iar pe lângă RGB, vine cu două porturi USB suplimentare. Iluminarea RBG nu poate fi controlată. Singurul stil este cel de clipire, care trece de la o culoare la alta. Pe lângă faptul că nu poate fi controlată, nici nu poate fi oprită. Dacă pe timp de noapte vrei să îl oprești, va trebui fie să îl deconectezi de la PC.

  În rest, Cintar are un design plăcut, iar ca utilitate suplimentară, descoperită de mine, ar fi suport suplimentar pentru smartphone. Dacă nu ai unde să pui smartphone-ul, îl poți pune în interiorul suportului. În plus, dacă ai un cabru de încărcare USB-A la USB-C, poți în același timp să încarci smartphone-ul cât stă în suportul de căști. Mi s-a părut o idee interesantă.

  Concluzie: Suporturi pentru birou de care avem nevoie

  Nu există nicio îndoială cu privire la diferența pe care au reușit să o facă cele două suporturi pentru a elibera spațiul de pe biroul meu. Acum am mai mult spațiu pe care să mă desfășor și chiar simt că nu mă mai sufoc. Dacă ești interesat de oricare dintre cele două suporturi, găsești linkurile în descriere.

  Cam atât despre cele două suporturi pentru birou. Eu consider că nu ar trebui să lipsească nimănui, în special celor care au un setup cu două monitoare, cum am și eu. Sper că a fost util acest clip. Dacă ai întrebări, le aștept în comentarii. Nu uita să dai like, dacă ți-a plăcut acest clip, iar dacă nu ți-a plăcut, dă  like și distribuie-l prietenilor tăi. Nu uita să te abonezi, dacă nu ai făcut asta deja și apasă și clopoțelul de notificări. Pentru fiecare abonat nou, suportului Trust Mara îi mai crește un braț. Ajută-mă să-l fac o hidră. Eu sunt Cristi de la Noobz. Pe curând!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.