More

  Apple reduce producția iPhone SE cu 20%

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple a lansat cel mai recent iPhone SE la începutul acestei luni și a fost deja pus în vânzare. Cu toate acestea, se pare că Apple nu se așteaptă la vânzări atât de bune pe cât a sperat, potrivit Nikkei Asia.

  Potrivit unui nou zvon din Asia, Apple transmite mai multor furnizori că își propune să reducă comenzile de producție cu 2 până la 3 milioane de unități pentru al doilea trimestru al acestui an. Este vorba despre perioada cuprinsă între lunile aprilie și iulie. Asta înseamnă că vrea să producă cu aproximativ 20% mai puține unități iPhone SE (2022) decât a planificat inițial.

  Sursele informate despre această problemă” au declarat pentru Nikkei Asia că vina pentru acest demers revine inflației globale care se profilează, precum și războiului din Ucraina. Ambele „au început să diminueze cererea de electronice de consum”.

  De asemenea, Apple a redus comenzile pentru AirPods cu peste 10 milioane de unități pentru tot anul 2022, deoarece se pare că prezice „cererea caldă” pentru căști și dorește să reducă stocurile. Anul trecut, Apple a livrat 76,8 milioane de unități de AirPods, conform datelor Counterpoint Research. Odată cu noua reducere a producției, livrările totale pentru 2022 ar putea înregistra o scădere.

  De asemenea, se spune că Apple a cerut furnizorilor să producă cu 2 milioane de telefoane iPhone 13 mai puține decât era planificat anterior, dar această ajustare a fost explicată de fluctuațiile sezoniere ale cererii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.