More

  SSD-ul Verbatim Store ‘n’ Go Mini: Soluția de stocare externă care îmi oferă liniște

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  SSD extern Verbatim Store n’ Go Mini 53237, 1TB, USB 3.2 este mai mult decât asistentul meu personal. De când am pierdut în urmă cu câțiva ani o mulțime de date personale (fotografii, documente, lucrare de licență, etc.), nu mai am încredere doar în laptop. Folosesc soluții de stocare externe, compacte, ușor de transportat, dar mai ales, cu o viteză cât mai mare pentru transferul de date.

  În luna ianuarie, am duplicat toate documentele importante din laptop pe SSD-ul extern Verbatim Store n’ Go Mini. Iar când spun documente importante, mă refer acum la toate materialele de interes când vine vorba despre stil de viață sănătos, nutriție și coaching. Tot ce înseamnă activitatea mea profesională se află acum pe un dispozitiv extern Verbatim care măsoară cât jumătate din palma mea.

  Port SSD-ul extern cu mine peste tot, iar când editez video diferite materiale, o fac direct pe SSD. Astfel că, atunci când se ocupă Cristi de colorizare, suntem și alte aspecte de finețe, pur și simplu îi înmânez SSD-ul.

  Să vă formați o idee de cât de tare e această ”jucărie” de oameni mari, vă povestesc un episod dintr-o după-amiază când eram în focuri. Era luni, iar luni e întotdeauna cea mai aglomerată și agitată zi din săptămână. Aveam programat un eveniment la prânz, iar până atunci trebuia să termin de editat bruturile pentru un video care urma să fie publicat pe canalul meu de YouTube. Pentru că lucrez cel mai bine cu alarme, cine mă cunoaște, știe că am zeci de alarme setate pe telefon. Acestea sună ori de câte ori e momentul să fac ”altceva”.

  Așa că, a venit momentul ”altceva” când trebuia să mă pun la drum. Aglomerația din București o știe toată lumea, așa că nu mai trebuie să menționez că urma să stau 54 de minute în trafic. A, stai, tocmai am menționat! Problema era că, nu apucasem să finalizez de editat bruturile și mai aveam un materiale cam de 12 minute care trebuia copiat din laptop. Pentru a copia un astfel de material, cu un stick clasic durează și 10 – 15 minute. Iar eu nu aveam acest timp la dispoziție.

  Cât credeți că a durat să copiez materialul pe SSD-ul extern Verbatim de 1TB? Ați ghicit, cât am mers la toaletă și m-am întors, adică 1 minut și 30 de secunde.

  Modelul de SSD extern pe care îl folosesc eu îl găsiți online, chiar și la Altex sau pe eMAG. Prețul este de aproximativ 650 lei, însă vă asigur că merită toți banii. Spre exemplu, dacă aveți nevoie pentru departamentul de contabilitate sau într-o firmă unde faceți livrări (capacitate mică sau medie) și vreți să fiți siguri că nu pierdeți dintr-un incident tot ce aveați salvat pe laptop, soluția aceasta este ideală.

  Desigur, mă știți deja. Sunt de părere că orice dispozitiv de tehnologie trebuie să producă bani pentru a da bani pe el. Pentru mine, SSD extern VERBATIM Store n’ Go Mini produce din belșug. În primul rând, mă ajută să economisesc timp, 10 minute pe zi, uneori, însemnând aur. Apoi, mă scapă de anxietate și frustrări, atât când vine vorba de cât de repede îți faci treaba cu el, cât și când vine vorba de dimensiune și greutate (adică portabilitate). Nu în ultimul rând, îmi oferă liniște prin faptul că, indiferent ce se întâmplă cu laptopul meu, datele importante sunt în siguranță.

  SSD-ul Store ‘n’ Go Mini este partenerul ideal de stocare pentru atunci când sunt în miscare. Este o soluție rapidă și sigură pentru stocarea si backup-ul fisierelor. Repet fără să mă plictisesc că este ultra mic și ușor, cântărind doar 35 de grame.

  Soluția de stocare externă este compatibilă cu sistemele de operare PC și Mac. Interfața SSD este USB 3.2 Gen 1 pentru viteze de transfer de date super-rapide. Pachetul include un cablu micro-B la USB-A și un adaptor USB-A la USB-C pentru conectarea la varii dispozitive.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.