More

  Pago lansează plata rovinietei și taxei de pod de la Fetești în aplicație

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pago lansează plata rovinietei și taxei de pod de la Fetești în aplicație. Astfel, cei care au un cont în aplicația Pago pot cumpăra rapid și sigur rovinieta sau achita taxa de pod de la Fetești – Cernavodă, nelimitat și fără comisioane. Totul se face printr-o integrare directă cu CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii).

  Spre deosebire de alte modalități de plată online existente deja pe piață, plata prin Pago a rovinietei și a trecerii de pod se face mai rapid, iar datele sunt salvate pentru plăți viitoare după prima plată efectuată. Acest lucru înseamnă că poți cumpăra direct de pe telefonul tău mobil o rovinietă sau o taxă de pod în mai puțin de 1 minut. Dovada plății se primește pe email imediat după plată, într-un format aprobat de CNAIR, având și posibilitatea de a primi o notificare înainte de expirarea rovinietei.

  Adrian Cighi și Alexandru-Gala Popescu, co-fondatori Pago:

  „Achizițiile de roviniete și taxe de pod erau de mult timp în topul celor mai solicitate funcționalități de către utilizatorii Pago. Ne bucurăm că în sfârșit putem să oferim și aceste tipuri de plăți în aplicație. Am încercat să facem experiența cât mai simplă, astfel încât expirarea rovinietei sau neachitarea taxei de pod de la Fetești-Cernavodă să fie două griji de care vom scăpa repede prin Pago.

  Le mulțumesc celor de la CNAIR pentru deschiderea de a realiza o astfel de integrare directă cu Pago. Vedem în ultima perioadă un număr tot mai mare de inițiative de digitalizare a plăților către instituțiile statului și ne uităm să integrăm în aplicație cât mai multe dintre acestea, pe măsură ce va fi posibil.”

  Fiecare rovinietă sau taxă cumpărată va aduce și Puncte Pago, care pot fi folosite pentru a achita parțial sau integral facturi, reîncărcări de cartelă sau asigurări. De asemenea, se pot folosi Punctele Pago pentru a cumpăra roviniete și taxe de trecere pod.

  Plata rovinietei este disponibilă pentru toți utilizatorii Pago, fie ca folosesc telefoane cu Android, iOS sau Huawei. Plata taxei de pod Fetești este disponibilă doar pentru utilizatorii de Android și Huawei momentan, urmând să fie disponibilă și pentru utilizatorii de iOS în următoarele săptămâni.

  Despre Pago

  Pago este o aplicație lansată în anul 2017, cu ajutorul căreia s-au plătit peste 12 milioane de facturi către cei peste 400 de furnizori de utilități integrați în România. Aplicația poate fi folosită și pentru plăți de taxe și impozite locale, reîncărcări de cartele telefonice, asigurări RCA și de călătorie, transfer de bani în timp real și donații către ONG-uri.

  Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery. Pago este prezentă și în Polonia, urmând a fi lansată și în Italia până la sfârșitul acestui an. Toate plățile. O singură aplicație.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.