More

  Apple întârzie livrările iPhone 14 Pro

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple întârzie livrările iPhone 14 Pro ca urmare a restricțiilor COVID-19. Fabrica principală Foxconn pentru iPhone 14 funcționează la „capacitate semnificativ redusă„.

  Restricțiile COVID-19 de la fabrica principală de iPhone 14 a Foxconn din Zhengzhou, China, înseamnă că livrările vor fi mai mici decât s-a anticipat, a declarat Apple într-un scurt comunicat de presă. Asta înseamnă, la rândul său, că clienții care au comandat unul vor avea „timpi de așteptare mai lungi pentru a-și primi noile produse„, a adăugat aceasta.

  Restricțiile COVID-19 au afectat temporar fabrica principală de asamblare a iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max situată în Zhengzhou, China. Instalația funcționează în prezent la o capacitate semnificativ redusă.

  Apple a declarat:

  Așa cum am făcut pe tot parcursul pandemiei COVID-19, acordăm prioritate sănătății și siguranței lucrătorilor din lanțul nostru de aprovizionare. Continuăm să observăm o cerere puternică pentru modelele iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max”.

  Cu toate acestea, ne așteptăm acum la livrări mai mici de iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max decât am anticipat anterior. Iar clienții vor avea parte de timpi de așteptare mai lungi pentru a-și primi noile produse. Lucrăm îndeaproape cu furnizorul nostru pentru a reveni la niveluri normale de producție, asigurând în același timp sănătatea și siguranța fiecărui lucrător”.

  O încetinire a livrărilor a fost anticipată pe scară largă după ce guvernul chinez a ordonat un blocaj de o săptămână în zona în care se află fabrica Foxconn în urma epidemiei. Acțiunea, care face parte din abordarea guvernamentală „COVID Zero„, afectează fabrica care produce patru din cinci smartphone-uri noi ale Apple. În general, producția de iPhone ar putea fi redusă cu 30%, potrivit unor rapoarte anterioare.

  Lansat în septembrie, iPhone 14 este un upgrade relativ minor față de modelul anterior, principala schimbare fiind eliminarea tăvii SIM, iar Dynamic Island pe iPhone 14 Pro. Timpul de livrare este în prezent listat ca fiind de 3-4 săptămâni în SUA.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.