More

  Monitoarele anului 2023 de la Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Monitoarele anului 2023 de la Samsung! Samsung introduce noi modele în gama sa de monitoare, extinzându-și poziția de lider în zona de visual display pentru utilizatori.

  Noile oferte din gama Odyssey, ViewFinity și Smart Monitor, dezvăluite în cadrul CES® 2023, vor oferi o calitate de neegalat a imaginii și o suită de caracteristici inovatoare pentru persoanele care doresc să lucreze, să se joace și să trăiască prin intermediul propriului display de monitor.

  Samsung revoluționează categoria de display ultra-wide prin lansarea Odyssey Neo G9, primul monitor cu rezoluție dublu UHD, unic în lume.

  „Prezentăm viitorul monitoarelor de gaming cu Odyssey Neo G9, transformând fiecare joc într-unul mai realist, cu funcții inovatoare și o calitate a imaginii la un nou nivel. CES este locul perfect pentru a ne prezenta inovațiile care pot duce nu doar gamerii, cât și designerii grafici sau fanii TV la următorul nivel, oferind în același timp experiențe personalizate printr-o gamă largă de aplicații inteligente integrate.”, a declarat Hoon Chung, Executive Vice President of Visual Display Business, Samsung Electronics.

  Odyssey Neo G9: Primul Monitor de Gaming Dublu UHD din lume

  Monitorul de gaming Samsung Odyssey Neo G9 (denumire model: G95NC) le permite gamerilor să se bucure de noi niveluri de detaliu cu un câmp vizual de neegalat. Monitorul de gaming oferă pentru prima dată rezoluție de 7.680×2.160 și un raport de aspect de 32:9, totul pe un singur ecran.

  Ecranul său curbat 1000R de 57 inci folosește tehnologia cuantică mini LED cu specificația VESA Display HDR 1000 pentru a oferi imagini superioare în orice mediu de joc, de la umbre la scene luminoase. Ecranul mat reduce reflexia luminii pe ecran, minimizând distragerile din timpul celor mai intense sesiuni de gaming.

  De asemenea, se mândrește cu primul suport DisplayPort 2.1 din lume, care transferă date aproximativ de două ori mai rapid decât DisplayPort 1.4 utilizat anterior. În plus, noul DP2.1 permite un nou standard în industrie, Display Stream Compression (DSC), pentru a transmite informații fără distorsiuni.

  Odyssey Neo G9 permite, de asemenea, o rată de reîmprospătare de 240Hz, astfel încât gamerii să nu piardă nimic în timpul unui gameplay rapid.

  Odyssey OLED G9: Alb mai Strălucitor, Negru mai Profund și un Contrast de Culoare Aproape Infinit

  Odyssey OLED G9 (denumire model: G95SC) este cea mai recentă completare la gama Odyssey, având un display curbat dual quad-HD, 49inci, 1800R, cu un raport de 32:9. Tehnologia sa de iluminare quantum dot OLED este controlată pixel cu pixel, permițând un raport de contrast de culoare near-infinite.

  Ecranul OLED luminează fiecare pixel în mod individual și nu se bazează pe o lumină de fundal, permițând un raport de contrast dinamic de 1.000.000:1 și oferind, în același timp, un RGB și negru realist, profund, fără filtre de culoare.

  Pentru un joc fără probleme, Odyssey OLED G9 oferă, de asemenea, un timp de răspuns de 0,1ms și o rată de reîmprospătare de 240Hz pentru a elimina întârzierea și omiterea.

  Odyssey OLED G9 folosește, de asemenea, aplicații de la parteneri, precum Prime Video, Netflix și YouTube, prin Smart Hub, care permite utilizatorilor să se bucure de diferite tipuri superioare de conținut, folosind doar conexiunea la internet, fără a fi nevoie de un computer.

  De asemenea, este echipat cu Samsung Gaming Hub, o platformă de game streaming all-in-one care permite jucătorilor să descopere și să joace jocuri de la parteneri în cloud, precum Xbox și NVIDIA GeForce Now, fără a avea nevoie de o consolă sau de o descărcare a jocurilor în prealabil.

  ViewFinity S9: Calibrare Inteligentă a Culorilor, Concepută pentru Profesioniștii Creativi

  ViewFinity S9 (denumire model: S90PC) este cea mai nouă extindere a gamei Samsung de monitoare B2B. Dispune pentru prima dată de un ecran 5K de 27inci și este optimizat pentru profesioniștii creativi, precum designerii grafici și fotografi. Rezoluția sa de 5.120 x 2.880 împreună cu gama sa largă de culori de 99% DCI-P3 oferă detalii clare și realiste, iar acuratețea medie a culorilor Delta E ≦ 2 produce, de asemenea, o reprezentare clară și precisă a culorilor, chiar și în situații vizuale complicate sau nuanțate.

  Motorul de calibrare a culorilor încorporat al monitorului asigură o culoare și o luminozitate precisă a ecranului, permițând utilizatorilor să ajusteze balansul de alb, echilibrul de culoare Gamma și RGB pentru o acuratețe perfectă cu ajutorul smartphone-urile lor prin aplicația Samsung Smart Calibration. Ecranul mat limitează reflexia luminii și strălucirea pentru a minimiza distragerile în timpul de lucru.

  Utilizatorii pot conecta camerele și alte dispozitive la monitor prin conexiuni USB-C și Thunderbolt 4 pentru a transfera cu ușurință fișiere mari de video de înaltă rezoluție sau alte seturi mari de date de pe dispozitivele de stocare pe computerul lor. Seria ViewFinity S9 vine cu o cameră 4K SlimFit și permite conferințe video native prin aplicații, precum Google Meet, care sunt incluse în Samsung Smart Hub.

  Smart Monitor M8: Aduce Împreună Productivitatea, Divertismentul și Viața Personală

  Smart Monitor M8 (denumire model: M80C) prezintă un design elegant și subțire și în dimensiunea de 32inci și rezoluție 4K. Noul model vine în patru opțiuni de culoare, care îi permit să se potrivească în orice cameră: Daylight Blue, Spring Green, Sunset Pink sau Warm White.

  Suportul reglabil de înălțime și cel de înclinare oferă utilizatorilor cel mai bun unghi vizual posibil. Ecranul se poate pivota acum la 90 de grade, ceea ce îi ajută pe utilizatori să vizualizeze documente lungi cu mai puțin scrolling. De asemenea, îndeplinește standardele de compatibilitate cu suportul VESA pentru a ajuta la economisirea spațiului și la păstrarea unui mediu ordonat.

  Smart Monitor M8 poate conecta, controla și gestiona sute de dispozitive conectate compatibile prin intermediul SmartThings Hub încorporat, inclusiv lumini, camere, sonerii, încuietori, termostate și multe altele. Samsung intenționează să extindă opțiunile și capacitatea de utilizare a dispozitivelor prin sprijinirea funcționalității Matter și a standardelor Home Connectivity Alliance începând cu acest an.

  Funcționalitatea de control al mouse-ului a fost adăugată la multe dintre aplicațiile de top ale gamei Smart Monitor, inclusiv SmartThings și Smart Hub, pentru un nou nivel de control convenabil fără telecomandă.

  Utilizatorii pot folosi Smart Monitor M8 pentru a obține acces instantaneu la Prime Video, Netflix, YouTube și alte servicii over-the-top prin Smart Hub. De asemenea, aceștia pot accesa cu ușurință Samsung Gaming Hub, platforma de game streaming all-in-one.

  Noua funcție My Contents oferă utilizatorilor informații utile cu doar un click. Când monitorul este în modul standby și detectează un smartphone înregistrat prin Bluetooth, acesta expune pe ecran fotografiile personalizate ale utilizatorului, programul acestuia și multe altele. Monitorul revine în modul standby când telefonul iese din raza de acțiune.

  Camera SlimFit integrată în Smart Monitor M8 a fost îmbunătățită cu rezoluție 2K și funcționează cu aplicații de videoconferință, precum Google Meet.

  În plus, Smart Monitor M8 este protejat și de Samsung Knox Vault, care criptează datele personale și păstrează fișierele și informațiile stocate separat de sistemul de operare principal al dispozitivului pentru a-l proteja de atacuri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.