More

  Samsung lansează frigiderele modulare Bespoke Infinite Line

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung lansează global ansamblul de frigidere modulare Bespoke Infinite Line pe anumite piețe din întreaga lume. Lansat inițial în Europa, disponibilitatea acestuia va fi extinsă și pe alte piețe la nivel global până la sfârșitul anului, inclusiv în Mexic, Thailanda și Australia.

  Ansamblul de frigidere premium de la Samsung poate conține un frigider, un congelator și/sau un frigider special pentru vinuri. Având un design modular, atemporal și modern, care se integrează perfect în orice spațiu, cele 3 frigidere sunt extrem de ușor de încorporat în orice bucătărie și pot fi achiziționate atât împreună, ca un ansamblu, cât și separat, individual, fiind complet modulare.

  Cu elemente simple de design, materiale de înaltă calitate și funcții care maximizează confortul și simplifică procesul de organizare și depozitare a alimentelor, ansamblul de frigidere Bespoke Infinite Line va adăuga valoare tuturor bucătăriilor pentru vreme îndelungată.

  „Fiecare extindere a gamei Bespoke aduce un nou motiv de bucurie privind personalizarea experienței pentru cât mai mulți utilizatori. Îmbinând materiale de înaltă calitate cu designul modular, ansamblul de frigidere Bespoke Infinite Line aduce noi opțiuni de personalizare în sectorul de electrocasnice premium, un aspect deja caracteristic gamei Bespoke. Infinite Line va oferi acum cel mai avansat pachet design-performanță din această gamă.”, a declarat Jun Hwa Lee, EVP and Head of Customer Experience of the Digital Appliances, Samsung Electronics.

  Un design atemporal care ridică standardele oricărei bucătării

  Bespoke Infinite Line aduce o estetică atemporală, care reflectă cele mai recente tendințe în materie de design, fiind totodată construit pentru a rezista în timp. Cunoscută sub numele de Infinite Design, noua estetică se distinge prin aspectul său fără margini, materialele durabile, finisaje premium și elemente de design elegante.

  Fiind un ansamblu de frigidere modulare din gama Bespoke, Bespoke Infinite Line prezintă în mod natural un design modular care poate fi personalizat și combinat în așa fel încât să se potrivească nevoilor în schimbare ale consumatorilor. Infinite Design îmbunătățește această versatilitate, asigurându-se că frigiderul va rămâne elegant indiferent de modul în care nevoile consumatorilor se schimbă. Cu detaliile sale simple, suprafața netedă, finisajul Timeless Greige și cadrul elegant de cupru auriu, Bespoke Infinite Line va arăta remarcabil în orice interior și nu va îmbătrâni niciodată.

  Exteriorul frigiderelor modulare este fabricat dintr-un aluminiu premium, care este mai rezistent la lovituri și zgârieturi și permite ștergerea cu ușurință a urmelor și a petelor. Interiorul este luminos și rafinat, cu Black Metal Cooling și Tunnel Lighting – două caracteristici ce simbolizează echilibrul elegant între design și funcționalitate. 

  Aplicat pe conductă și pe ușă, Black Metal Cooling nu doar că oferă o senzație de profunzime unui design cu aspect distinct premium, dar ajută și la păstrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp, compensând rapid pierderile de căldură. Tunnel Lighting integrat pe cadru și rafturi îmbunătățește estetica, oferind, de asemenea, utilizatorilor vizibilitate maximă asupra fiecărui colț al frigiderului lor. Nu doar că interiorul este impresionant, dar este și spațios. Frigiderul și congelatorul au împreună o capacitate de 805 litri, în timp ce compartimentul de vinuri oferă spațiu pentru depozitarea a până la 101 sticle.

  Ridicarea ștachetei pentru confortul bucătăriei

  Pentru a oferi utilizatorilor o experiență cât mai apropiată cu modul în care își folosesc frigiderul în prezent, Bespoke Infinite Line vine cu funcții care maximizează confortul. Împreună, aceste tehnologii oferă acces instantaneu la alimente și băuturi răcoritoare pentru o experiență de utilizare cu adevărat remarcabilă.

  Noua ușă cu Auto Open Door are în lateral un senzor care deschide instantaneu ușa cu o simplă atingere. Acest lucru facilitează accesul utilizatorilor la frigider chiar și atunci când mâinile lor sunt ocupate sau lipicioase din cauza pregătirii alimentelor. Senzorul încorporat al ușii elimină problema mânerului, în timp ce aspectul său elegant și simplu reflectă cererea consumatorilor moderni pentru un design simplist.

  Carafa cu AutoFill, care poate fi curățată în mașina de spălat vase și care nu conține BPA, oferă acces ușor la apa filtrată, rece, oricând. Are, de asemenea, un infuzor încorporat care permite utilizatorilor să creeze băuturi, adăugând orice fructe și ierburi preferate. Între timp, Dual Auto Ice Maker se asigură că utilizatorii au întotdeauna acces rapid și constant la gheață, oferind posibilitatea de a alege fie gheață sferică de whisky, fie gheață cuburi.

  Răcire flexibilă pentru o prospețime optimă

  Opțiunile flexibile de depozitare al ansamblului de frigidere modulare Bespoke Infinite Line permit utilizatorilor să păstreze simultan diferite alimente în condiții optime, păstrând totul proaspăt în interior.

  Flex Pantry este un sertar controlat independent care poate fi convertit rapid la diferite temperaturi prestabilite pentru a se potrivi nevoilor zilnice ale utilizatorilor. Cele două moduri de temperatură încorporate sunt ideale pentru păstrarea unei game largi de ingrediente de înaltă calitate, de la carne și pește până la fructe și legume, păstrându-și aromele și texturile naturale pentru mai mult timp.

  Zona de Temperatură Triplă a compartimentului de vinuri oferă același nivel de prospețime optimizată depozitării vinului. Cu trei zone climatice separate și un control precis al temperaturii, această opțiune permite utilizatorilor să depoziteze simultan diferite sticle de vin în condiții optime, oferind cea mai bună conservare a vinului. Ușa din sticlă UV Protect are geam de sticlă în triplu strat, ce oferă protecție împotriva razelor UV; acesta îl ferește de schimbările exterioare de temperatură, astfel încât temperatura internă rămâne stabilă și oferă protecție împotriva razelor UV dăunătoare.

  Sincronizare perfectă cu stilul de viață

  Conectivitatea ansamblului de frigidere modulare face ca utilizarea acestuia să fie una intuitivă și simplă, de la depozitarea vinului până la gestionarea consumului de energie.

  Funcția SmartThings Sommelier at Home le oferă utilizatorilor o experiență de luat masa mai bogată și mai delicioasă. Parte a aplicației SmartThings, SmartThings Sommelier at Home elimină grija privind depozitarea vinului, analizând etichetele sticlelor de vin și oferind detalii despre condițiile optime de depozitare. Atunci când este conectat cu SmartThings Cooking, serviciul recomandă mâncarea perfectă pentru asocierile de vin, la fel ca un adevărat somelier.

  În plus, cu sprijinul SmartThings Energy, utilizatorii se pot bucura de informații în timp real asupra consumului de energie electrică a frigiderelor modulare, precum și de sfaturi pentru

  a-și reduce amprenta de carbon. Modul AI Energy duce eficiența la următorul nivel, analizând modelele de utilizare și alți factori și optimizând setările pentru a economisi energie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.