More

  Asus a anunţat noul Padfone 2. GALERIE FOTO

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Asus, lider global în noua eră digitală, a anunțat produsul PadFone 2, având la bază combinația dintre un telefon inteligent cu Android și o tabletă cu sistem de andocare.

  PadFone 2 constă într-un smartphone high-end quad-core, echipat cu LTE și o tabletă complet regândită.

  Am reușit să creăm PadFone 2 grație preocupării constante de a inova prin filosofia ‘Design Thinking’. Este frumos, este rapid și mai mult decât atât, este intuitiv”, a spus domnul Shih.

  PadFone 2 este un smartphone cu Android cu ecran de 4.7” și specificații de vârf. Smartphone-ul se cuplează cu PadFone 2 Station devenind o tabletă de 10.1”, ușoară și complet echipată. Aplicațiile sunt optimizate perfect pentru a opera atât în modul tabletă, cât și în modul telefon, tranziția între cele două ecrane fiind instantanee.

  Bateria extinsă de 2140mAh a lui PadFone 2 oferă 16 ore de convorbire 3G și 13 ore de browsing Wi-Fi, în timp ce bateria din PadFone 2 Station are 5000mAh și susține 36 de ore de convorbire 3G. Bateria internă din PadFone 2 Station are o capacitate suficientă pentru a reîncărca telefonul de trei ori.

   

  Este doatat cu procesorul Qualcomm Snapdragon quad-core la 1.5GHz și cei 2GB memorie RAM. Noul ecran Super IPS+ cu o diagonală de 4.7” are o rezoluție HD 1280×720.

  PadFone 2 va fi lansat în Europa și Asia înainte de sfârșitul lunii decembrie (România, Bulgaria, Estonia, Finlanda, Germania, Ungaria, Italia, Polonia, Spania și Suedia) iar în Asia (Hong Kong, India, Japonia, Malaesia, Singapore, Taiwan, Thailanda și U.A.E).

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.