More

  Blizzard are probleme cu noul joc MMO

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Blizzard Entertainment lucrează de ceva timp la următoarea generaţie de MMO, cu numele de cod TITAN, dar surse spun că dezvoltatorul întâmpină anumite probleme. Una dintre ele ar fi legată de echipa de dezvoltare, care a fost redusă de la 100 de programatori la numai 30. Ca urmare, jocul a fost amânat pentru anul 2016, iar acesta este un pronostic optimist.

  Aceleaşi surse spun că oamenii din echipă, cei care nu se mai ocupă de proiectul TITAN, nu au fost concediaţi, ci li s-au dat alte sarcini, pe proiecte diferite, în cadrul aceleaşi companii.

  Ceea ce este cel mai ciudat, în schimb, este că echipa care a rămas va “continua” proiectul de la ZERO. Trebuie menţionat că jocul era operaţional încă din anul 2011.

  Compania Blizzard Entertainment nu a făcut niciun comentariu până la acest moment. Pe site-ul companiei sunt scoase la concurs şapte posturi în cadrul echipei de dezvoltare al proiectului TITAN.

  Potrivit unui calendar de lansare, TITAN era aşteptat la finalul anului 2013. Deşi TITAN crează aşteptări foarte mari, actualul MMO al Blizzard, World of Warcraft rămâne printre jocurile cu cele mai mulţi abonaţi. Număr de abonaţi se ridica la cifra de 8,3 milioane la sfârşitul lunii martie, în scădere cu 1,3 milioane faţă de aceeaşi perioadă al anului anterior.

  În acest sens, Blizzard intenţionează să lanseze patchuri cât mai des, care să aducă conţinut nou, pentru a evita pierderea mai multor abonaţi.

  Pentru oricine nu este familiarizat cu modul de lucru al Blizzard, acest “eveniment” poate fi considerat un pas înapoi devastator, dar pentru cei care sunt fani ai jocurilor Blizzard nu este nimic altceva decât “o zi normală de lucru”. Spun acest lucru deoarece numai eu ştiu cât am aşteptat lansarea jocului Starcraft2, dupa ce, in anul 2008, am vazut o demonstraţie de gamaplay, realizată de către cei de la Blizzard. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Diablo III, iar dacă ar fi să vorbesc despre Mists of Pandaria, care este considerat cel mai complex addon de până acum, nu ma pot aştepta la nimic altceva, din partea TITAN, decât la lucruri excepţionale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.