More

  Primul mare rateu al Instagram

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Saptămâna trecută anunţam, cu mare satisfacţie, într-un articol, un zvon venit pe surse, care spunea că Instagram se pregăteşte să introducă optiunea video în aplicaţie. Era una din cele mai tari ştiri despre aplicaţiile mobile, din ultima vreme.

  În acest weekend, zvonul a devenit realitate. Un prieten bun, rămas peste weekend la mine, îmi arată pe iPhone-ul său, generaţie foarte veche, cum poate filma cu Instagram, efecte etc. Reflexul a fost să întind mâna după Androidul pe care îl posed, să încerc minunea, lucru pe care l-am şi făcut. Când colo, surpriză! Fac update-ul, pornesc aplicaţia şi „ia opţiunea video de unde nu-i”.

  Am scotocit aplicaţia vreo 2 minute (ceea ce e mult, la cât de simplista este) şi, într-un final, am realizat că nu există nicio schimbare la aplicaţie, adică nu am niciun buton în plus, care să mă lase să înregistrez video cu Instagram.

  Enervat la culme, m-am apucat să caut pe net, să văd ce se întamplă şi bineînţeles că răspunsul „oracolului” a venit instantaneu: opţiunea este valabilă pentru versiunile de Android de la 4.1 Jellybean, în sus.

  În schimb, pentru iPhone, e valabilă. Pentru iPhone-uri care există de când cerul şi pământul. Anunţul făcut de Instagram, în Google Play, spune ceva de genul că se
  lucrează intens şi asiduu la un update, pentru versiunile anterioare 4.1.

  Mentionez că posed Android 4.0.3 şi că sunt un fan înrăit al aplicaţiilor de procesare a imaginii pe platforme mobile. Aşa că nu îmi rămâne decât să aştept ca divizia de marketing de la Android sa decidă dacă posesorii de Android mai vechi de 4.1, merită să folosească Instagram video. Sincer? O mare dezamagire. Probabil ca o să folosesc Twitter.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.