More

  Cum poti face bani din jocurile de pe STEAM

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pe masură ce acumulezi din ce în ce mai multe jocuri pe profilul de STEAM, pe care trebuie să le si joci, din când în când, iţi va apărea în inventar câte un card sau mai multe, în functie de câte carduri permite jocul.

  De examplu, Half-Life 2 are 8 carduri, iar maximul, pe care îl poţi primi jucând, este de 4 card-uri, adică jumătate din numărul total de carduri ale jocului. Cealaltă jumătate va trebui obţinută, de la alţi jucători, prin schimb sau achiziţionându-le cu bani.

  Modul în care câştigi card-urile, în cazul jocurilor free-to-play, depinde de câţi bani cheltui, în timp ce joci. Pentru jocuri ca Team Fortress 2 sau Dota 2, 9 dolari cheltuiţi, de când au apărut jocurile, obţii un card. Card-ul îl primeşti, la un moment dat, în timp ce joci.

  În momentul în care ai reuşit să obţii jumătate din totalul de carduri, pe care le are setul unui joc, devii eligibil pentru „booster pack”, care constă într-un set de 3 carduri. Booster pack este acordat, arbitrar, jucătorilor eligibili, însa va trebui să vă logaţi săptămânal pentru a nu pierde eligibilitatea.

  Cu cât colecţionezi mai multe carduri, cu atât ai mai multe şanse să vinzi din ele. Practic, poţi colecţiona orice card, chiar dacă nu ai jocul, doar pentru a avea cu ce să faci schimb.

  Cardurile pot fi grupate în Badges, care pot fi upgradate în momentul în care setul de carduri, al jocului respectiv, este complet. În functie de cate Badge-uri ai, rank-ul Steam poate creşte pe profilul pe care îl ai, respectiv level 1, level 5, etc. În funcţie de level, creşte şansa să obţii Booster Pack: Level 10 – +20% şanse, Level 20 – +40% şanse, Level 50 – +10% sanse, ş.a.m.d.

  Community Market este locul unde poţi schimba, vinde sau cumpara cardurile. În viitor, cei de la STEAM au în plan să introducă şi posibilitatea de a achizitiona sau juca jocuri pe baza cardurilor deţinute.

  În acest moment, cardurile pe care le poţi primi, jucând un joc, depind de numarul de ore jucate. STEAM va implementa şi un sistem de achiziţionare a cardurilor, bazat pe Achievement-urile din jocul respectiv.

  În speranţa că nu v-am plictisit prea mult, ne vedem pe STEAM! Poate facem schimb de carduri, cine stie….

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  1 Comment

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.