More

  Comic-con are o noua mascota: un Mech de 3 metri

  WIRED_MECH_2-660x371

  Comic-con International este cel mai mare eveniment de popularizare a benzilor desenate, din America. An de an, aceasta întâlnire a tuturor celor implicați în industria benzilor desenate, cu publicul, capătă dimensiuni din ce în ce mai masive, bugetele pentru organizare devenind din ce în ce mai mari și bineânțeles trezind interesul unui public din ce în ce mai larg.
  SDCC(San DiegoComic-con) a fost fondat in 1970, la început purtând numele de Golden State Comic Book Convention. De-a lungul anilor aceasta convenție a căpătat o anvergură incredibilă, în 2010 fiind înregistrați peste 130000 de vizitatori.
  Un eveniment de acest gen, bineânțeles ca are și o mascotă, care a evoluat de-a lungul timpului. În acest an, publicația Wired s-a ocupat de realizarea mascotei și astfel, s-a născut Wired MECH.
  În colaborare cu cei de la Stan Wilson School și Legacy Effects, studioul care a cosnstruit armurile pentru Pacific Rim și Iron Man, Wired a reușit să dea viață unui robot exoscheleton mech de 3 metri înaltime și peste 100 de kilograme greutate.
  Robotul a fost construit în 24 de zile, constructorii lucrând la el non-stop.
  Wired Mech a fost lansat în cadrul SDCC de Adam Savage de la Mythbusters, care a fost foarte încântat de gigantul mech. Poate la anul o sa reușim să ajungem și noi la Comic-con, pentru a va povesti la prima mana ce se întamplă la SDCC.

   

   

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here