Asus a prezentat noua tabletă Nexus 7. Ajunge în România din toamnă

Cristian Gănescu
- 26.07.2013, 12:41 în Gadgets
0

SHARES

Având un ecran FullHD de 7 inci cu o densitate uimitoare de 323 pixeli-per-inci (peste 2.3 milioane de pixeli), noul Nexus 7 redă aplicațiile, jocurile, cărțile și filmele la un nivel de calitate a imaginii ridicată.
Noul Nexus 7 este dotat cu un procesorul Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core şi cu o memorie de 2GB RAM.
Este prima tabletă livrată cu Android 4.3, cea mai recentă versiune a celui mai popular sistem de operare mobil din lume.

Tabletele sunt perfecte pentru a fi utilizate în comun de mai multe persoane, iar Android 4.3 introduce profile restricționate ce le permite părinților, de exemplu, să limiteze accesul copiilor la conținut inadecvat. De altfel, centrele comerciale pot utiliza tabletele pentru prezentarea produselor sau ca puncte din sistemul de vânzare.

Android 4.3 suportă, de asemenea, tehnologia Bluetooth Smart, ce deschide calea aplicațiilor mobile ce se conectează la dispozitive noi, cum ar fi senzorii de fitness. Nexus 7 vine preîncărcat cu aplicații Google precum: Chrome, Maps, YouTube, Hangouts și Google Now ce sunt concepute pentru mediul cloud, deci totul va funcționa perfect pe mai multe dispozitive.

Noile modele Nexus 7 vor ajunge pe piața românească începând din luna septembrie. Nexus 7 cu 16GB și Wi-Fi va costa aproximativ 1199 lei (TVA inclusiv), iar Nexus 7 cu 32GB, Wi-Fi și LTE va costa aproximativ 1749 lei (TVA inclusiv).

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!