More

  Un robot artist – INCREDIBIL!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Marea problemă în dezvoltarea unei astfel de mașini, care să imite emoția sufletului vine din partea creatorului mașinii, adică a omului, care trebuie să interpreteze propria sa creativitate  într-o manieră implementabilă pe o mașinărie mecanică.

  Creatorii lui e-David au abordat acest concept într-o altă manieră, au vrut să construiască un robot care să reproducă perfect lucrări grafice, folosind același instrument de lucru în care a fost realizată lucrarea respectivă, adică, pensulă, creion, peniță etc.

  Cu alte cuvinte, în loc să încerce să însuflețească mașinăria cu un suflet uman, au încercat să-i dea ochi de artist.

  E-David este un robot industrial folosit la sudură fină. Într-un studio al Universității Konztanz din Germania, folosind mai multe pensule și o paletă de 24 de culori, David va încerca să reproducă orice pictură se află în fața sa. Ceea ce îl diferențiază de mașinile similare contemporane este sistemul de feedback vizual.

  Din când în când fotografiază lucrarea pe care o realizează și lucrarea pe care o reproduce și compară în permanență cele două imagini, reevaluând în mod constant culorile și tușele necesare pentru ca cele două imagini să devină identice.

  Îi urăm succes lui e-David, pentru că am fost impresionați de lucrările grafice pe care acest robot le-a reușit.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.