More

  Noul sistem Android 4.4 KitKat. Vezi cum arată noua interfaţă Android GALERIE FOTO

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a anunţat, acum câteva săptămâni, cum se va numi noua versiune de Android. Toată lumea spunea că, de această dată, „Key Lime Pie” va fi denumirea noii actualizări, însă această speculaţie a fost spulberată. Următoare versiune a sistemului de operare Android 4.4 se va numi KitKat. Google a considerat, probabil, oportună optarea pentru un brand de ciocolată, foarte cunoscut. Ceea ce interesează pe utilizatori este lista schimbărilor şi cu ce îmbunătătiri vine noul Android 4.4.

  android-4.4-leak-4
  android-4.4-leak

  Pozele de mai sus arată noua interfaţă a sistemului Android 4.4 KitKat, care rulează pe un dispozitiv Nexus 4. Din păcate, este dificil să ne dăm seama despre schimbările pe care le aduce, din numai câteva poze. Dacă vorbim despre diferenţele de interfaţă, dintre 4.3 şi 4.4, acestea sun evidente. Iconiţele, mai ales mesageria şi tastatura de formare sunt total diferite faţă de versiunea 4.3.

  android-4.4-leak-2
  android-4.4-leak-3

  Aplicaţia de formare a numerelor a fost şi ea modificată. Acum are o nouă schemă de culori, cu un buton mare, jos, de apelare. Cea mai accentuată schimbare, dar şi foarte greu de reperat, este bara de notificări. Se poate observa că aceasta îşi schimbă culoarea, în funcţie de ce aplicaţie este activă, la momentul respectiv. Am observat acest tip de abordare a interfeţei la iOS 7, iar Google pare să adopte o abordare similară.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  2 Comments

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.