Samsung Galaxy Note 3 low cost cu display LCD

NoobZ
- 23.09.2013, 11:10 în Gadgets
0

SHARES

Versiunea low-cost a dispozitivului Galaxy Note 3  va avea display LCD şi o cameră de 8MP. Zvonurile spun că dispozitivul va fi disponibil pe piaţă începând cu luna noiembrie 2013.

Galaxy Note 3 este disponibil, încă de pe acum, în mai multe variante, una dintre ele având procesorul Snapdragon 800, în timp ce cealaltă versiunea are un procesor Exynos 5 Octa.

A existat şi o variantă, pe surse, ce-i drept, dual-SIM a dispozitivului Galaxy Note 3, dar cel mai „interesant” zvon este, de departe, despre varianta low-cost a dispozitivului Galaxy Note 3, ceea ce noi am numit „cel mai puternic telefon de pe piaţă„.

Potrivit ETNews, aceeaşi sursă care a vorbit despre versiunea low-cost a Galaxy Note 3, spune că Samsung avea planificat lansarea versiunii mai ieftine la evenimentul de la Berlin, dar lansarea a fost devansată deoarece compania nu a dorit să afecteze vânzarea produsului high-end.

Prin urmare, dispozitivul va ieşi pe piaţă abia în luna noiembrie 2013. Mare diferenţă, în afară de display-ul LCD, este camera foto, care are numai 8MP, comparativ cu 13MP, cât are dispozitivul high-end.

Nu există niciun zvon în ceea ce priveşte preţul de comercializare al dispozitivului, dar diferenţa dată de cele două componente ar trebui să aibă o influenţă considerabilă asupra preţului.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!