Cel mai tare accesoriu pentru iPhone

Cel mai tare accesoriu pentru iPhone

Avatar
- 25.10.2013, 14:47 în Gadgets
0

SHARES

O caracteristică pe care absolut toata lumea o ia în calcul la achiziționarea unui smartphone este CAMERA. Din punctul acesta de vedere, iPhone excelează, având una din camerele cele mai performante de pe piața de mobile.

Totusi, în momentul în care vorbim de camera unui telefon mobil, fie el și deștept, trebuie să observăm restricțiile și limitările impuse chiar de designul și utilitatea obiectului (telefonului). Pentru a reduce acest handicap pe care smartphone-urile îl au în fața camerelor foto dedicate, producătorii de accesorii au început să fabrice lentile

convertoare care pot fi atașate camerei de pe iPhone, oferind astfel pasionaților de fotografii optiuni asemănătoare cu cele pe care le oferă o cameră foto dedicată.

Olloclip, un accesoriu 4-in-1, este unul dintre cele mai ușor de folosit accesorii de acest gen și oferă 4 opțiuni, wide-angle, fisheye, tele 10x, tele 15x. Foarte interesant designul, pentru că practic deșurubezi lentila de deasupra, ca să treci de exemplu de la wide la fisheye, sau de la 15x la 10x. Prețul este de 70$.

sursă articol: www.wired.com

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!