More

  Cum să fii invizibil pe Facebook în 14 pași

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vrei să fii într-un con de umbră pe Facebook, dar să te menții mereu la curent cu activitățile prietenilor de pe rețeaua de socializare? Trebuie doar să urmezi pașii de mai jos și afli cum să fii invizibil pe Facebook.

  Când vei termina acest proces, nimeni nu va mai putea să îți vadă activitatea pe care o ai pe Facebook. Nici pozele sau dacă îți dai check-in undeva.

  Totuși, prietenii din listă vor putea sa îți vadă informațiile de bază de pe profil, dar activitățile îți vor fi invizibile.

  Cum să fii invizibil pe Facebook

  1. În primul rând, apasă pe iconița cu lăcățelul din partea dreaptă, sus, apoi apasă pe ”See More Settings”.

  Cum să fii complet invizibil pe Facebook

  2. Vei ajunge pe ”Privacy Settings and Tools”, iar apoi vei fi nevoit să schimbi ”Who Can See My Future Posts?” (cine poate să îmi vadă postările) în ”Only Me” (doar eu).

  Privacy Settings and Tools

  3. Mai departe, poți schimba cine îți poate vedea postările apăsând ”Limit Past Post” (limitează postările din trecut) și confirmă schimbarea. Asta se face pentru ca postările din trecut să poată fi vizualizate doar de prietenii tăi, și nu de tot publicul sau de ”prieteni ai prietenilor”.

  Limit Past Post

  4. Schimbă ”Who can send you friend request” (cine poate să-mi trimită cereri de prietenie) de la ”Everyone” (oricine) la ”Friends of friends” (prieteni de-ai prietenilor). Asta va micșora numărul de posibilități de a primi cereri de prieteni dela orice fel de persoane.

  Who can send you friend request

  Cum să fii invizibil pe Facebook

  5. Pentru a limita cine te poate contacta în privat, prin mesaje, schimbă ”Whose messages do I want filtered into my inbox” (mesajele cui se pot infiltra în inbox-ul meu) de la ”Basic” (de bază/normal) la filtrul ”Strict” (strict).

  Whose messages do I want filtered into my inbox
  6. Pentru a evita ca oamenii să afle că folosești email-ul Facebook, schimbă ”Who can look you up using the email adress you provide?” (cine te poate contacta pe adresa de email pe care o ai?) din ”Everyone” (oricine) în ”Friends” (prieteni).

  Who can look you up using the email adress you provide?
  7. Același lucru se aplică pentru ”Who can look you up using the phone number you provided?” (cine te poate contacta folosinf numarul de telefon pe care îl ai pus la dispoziție), schimbă-l din ”Everyone” în ”Friends”.

  Cum să fii invizibil pe Facebook
  8. Acest pas este important. Pentru a evita ca oamenii care te caută pe Google să vadă că ai un profil de Facebook și să îți viziteze Timeline-ul, asigura-te că ai debifat ”Do you want other search engines to link to your Timeline?” (Vrei ca alte motoare de căutare să facă trimitere către Timeline-ul tău).

  Timeline

  Ești abia la pasul 9

  9. Apoi, dă click pe ”Timeline and Tagging Settings” pentru a limita persoanele care pot să posteze pe Timeline-ul tău. Asigură-te că schimbi ”Who can post on your timeline” (cine poate posta pe timeline-ul tău), ”Who can see posts you are tagged in on your timeline” (cine poate vedea postările în care ești tăguită pe timeline), ”Who can see what others post to your timeline” (cine poate vedea ce postează alții pe timeline-ul tău) și ”When you are tagged in a post, who do you want to add to the audience if they can already see it” (când ești tăguit într-o postare, pe cine vrei să adaugi la publicul dacă poate deja fi văzută), toate în ”Only Me” (doar eu).

  Timeline and Tagging Settings
  10. Acum, vei vrea să-ți dai o șansă să verifici postările și pozele în care ai fost tăguit. Schimbă ”Review posts that friends tag you in before they appear on your timeline” (Verifică postările în care prietenii ți-au dat tagg înainte ca postarea să apară pe timeline-ul tău) și ”Review tags people add to your own posts before the tags appear on Facebook” (verifică tagg-urile pe care le-au dat oamenii la postările tale înainte să apară pe Facebook), toate în ”On”. Apoi, schimbă ”Who can see tag suggenstions when photos that look like you are uploaded” (cine poate vedea sugestii de tagg-uri când pozele care arata ca tine sunt încărcate) în ”No one” (nimeni).

  Cum să fii invizibil pe Facebook

  Cum să fii invizibil pe Facebook

  11. Facebook le permite, de asemenea, celor care te urmăresc, împreună cu prietenii, să vadăpostările publice. Pentru a te asigura că postările tale sunt vizibile doar pentru prieteni, nu și pentru cei care te urmăresc, schimbă ”Who can fallow me” (cine mă poate urmări) din ”Everybody” în ”Friends”.

  Who can fallow me
  12. Mai departe, dă click pe secțiunea ”Adverts” din stânga meniului. Asta îți permite să alegi dacă vrei ca numele tău sau acțiunile tale sociale să fie însoțite de un advertisment. Pentru ”Third-party sites”, selectează ”No one”, și apoi ”Save changes” (salvează schimbările) pentru a preveni asta. Apoi, fă același lucru pentru ”Adverts and friends” mai jos.

  Cum să fii complet invizibil pe Facebook
  13. Aproape ai terminat! Mergi la meniul ”Apps” pentru a schimba informațiile pe care aplicațiile nu lepot vedea. Pentru a preveni posibilitatea de a vedea informațiile tale, schimbă ”Apps,Websites and Plug-Ins” de la ”Enabled” la ”Disabled”. Asta va updata automat ”Apps others use”, astfel că prietenii tăi nu pot vedea informațiile dacă folosiți aceleașiaplicații.

  Cum să fii invizibil pe Facebook
  14. Ultimul pas, poți controla cine poate să îți vadă postările de pe aplicații vechi Facebook schimbând ”Old version of Facebook for mobile” în ”Only Me”. După asta, ești acoperit. Poți să folosești Facebook-ul fară să-ți faci probleme că cineva îți poate urmări orice mișcare.

  Old version of Facebook for mobile

  Acum că ai aflat cum să fii invizibil pe Facebook, spor la lucru!

  Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.