Android la schimb cu un iPhone nou – Vezi ce surpriză pregătește Apple

Cristian Gănescu
- 19.03.2015, 9:20 în Smartphones
0

SHARES

Orice posesor al unui smartphone cu sistem Android poate merge la orice magazin Apple și să obțină un nou iPhone la schimb cu smartphone-ul vechi.

Un angajat al magazinului va acorda clientului o valoare care are la bază starea dispozitivului. Dacă valoarea este acceptată de către client, acesta va primi un voucher cadou pe care îl vor putea folosi pentru achiziționarea unui iPhone nou.

Momentan, Apple acceptă numai dispozitive iPhone, dar compania va extinde programul de schimb și pentru alte dispozitive, cât de curând.

Acesta va fi un prim pas făcut de Apple în această direcție. Va încuraja posesorii de dispozitive Android să vină în magazinele Apple, să predea vechiul smartphone și să aleagă un dispozitiv iPhone în loc. Procedura va rămâne aceeași ca și cea valabilă acum.

Clienții vor trebui să transfere singuri datele persoanale, cum sunt fisierele media. Angajații Apple vor ajuta numai cu transferul contactelor din agenda telefonică în noul dispozitiv.

Informațiile nu spun exact când acest program de schimb va fi lansat. Este posibil ca Apple să înceapă chiar peste câteva săptămâni.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!