More

  Buddhify, aplicația care te ajută să meditezi oriunde și oricând

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Viața de zi cu zi nu este ușoară pentru toată lumea. De când ne trezim, până mergem la somn, totul merge la foc continuu, de cele mai multe ori suntem un pachet de nervi, iar starea de anxietate este tot mai alimentată.

  Astfel, majoritatea dintre noi optăm pentru diferite metode de relaxare, metode care să ne permită să ne menținem pe linia de plutire, ca să nu cumva să pierdem controlul.

  Cineva s-a gândit să dezvolte o aplicație interesantă pentru smartphone, care te ajută, te învață cum anume să meditezi în anumite situații, în funcție de nevoile pe care le ai. E drept, tinzi să spui că este normal să inventezi astfel de aplicații, mai ales dacă vrei să te menții ancorat în realitatea zilelor noastre.

  Buddhify, căci despre această aplicație este vorba, funcționează destul de simplu. Să spunem că ești într-un tren în drum spre muncă și vrei să îți limpezești mintea ca să fii pregătit pentru întreaga zi. Îți pui căștile în urechi, deschizi aplicația și vezi această ruletă.

  Fiecare părticică din această ”plăcintă” reprezintă o parte din ziua ta sau un eveniment pentru care trebuie să meditezi. Spre exemplu, poți selecta ”mă simt stresat”, ”plimbat în oraș”, ”pauză de la muncă”, ”emoții complicate” sau, în cazul de față ”călătorie”.

  Odată ce ai deschis aplicația, ai 5 opțiuni de meditații diferite pe care le poți face și titlurile lor. Îți spun, de asemenea, cât sunt de lungi. Unele sunt de patru minute, altele de 15. Totul ține de cât de mult timp vrei să petreci în meditație.

  1

  După care vezi asta:

  3

  Apoi, tot ce trebuie să faci este să te lași pe spate, să te relaxezi și să dai play.

  Ce trebuie să știți este că meditația de acest gen are și ea un preț, nu este gratuită, ca multe alte aplicații pe care le mai știm. Buddhify costa 11,08 lei pentru instalare și este valabilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

  Mai jos poți vedea și video-ul oficial.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.