More

  Sony lansează un nou update pentru PS4

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony a anunțat că update-ul mult așteptat, 2.50, cu nume de cod ”Yukimura” va fi disponibil începând de astăzi.

  Această caracteristică este mult așteptată pe consolă. Funcționalitatea îți va permite să pui consola în modul de repaus chiar în mijlocul jocului și să te întorci mai târziu să joci jocul exact de unde ai rămas. Sony adaugă, însă, că această funcție va fi disponibilă numai pentru titlurile care o suportă.

  Yukimura adaugă, de asemenea, capacitatea de a face o copie de rezervă la hard disk-up PS4 într-o unitate USB externă, inclusiv toate datele pe care le-ai salvat, setări, clipuri video, capturi și date descărcate.

  În ceea ce privește caracteristicile sociale, vei putea acum să îți cauți prieteni pe Facebook cu conturi legate. O nouă secțiune de ”Prieteni care joacă asta” va apărea în fiecare pagină a jocului, arătând care dintre prietenii tăi sunt online și se bucură de joc.

  Un alt ”giumbușluc” face ca atunci când câștigi un trofeu, capturile de ecran să fie luate în mod automat. Începând de astăzi vei putea să îți sortezi trofeele prin ”Earned date”, ”Not earned” și ”Grade”. De asemenea, poți elimina orice fel de trofee din lista, care au o completare de 0%.

  În sfârșit, Sony lansează o gamă largă de caracteristici de accesibilitate pentru jucătorii cu deficiențe de viziune și cu o dexteritate manuală limitată, incluzând o caracteristică de zoom, culori inversate, text mărit și butoane personalizate pentru controller-ul DualShock 4.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.