More

  Macbook Air va avea display 4k cu rată de refresh de 60Hz

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La evenimentul Apple de la începutul acestei luni, compania a prezentat un nou Macbook Retina de 12 inch.

  Apple a „reîmprospătat” gama Macbook cu un nou procesor pentru Macbook Air şi Macbook Pro, iar Macbook Pro Retina a primit trackpad-ul Force Touch.

  Gama Macbook Air 2015 nu vine cu nimic special în afară de mici upgrade-uri la anumite componente. Cu toate că Apple a spus că este capabil să redea imagini pe display-uri externe cu rezoluţii de până la  2,560×1,600 pixeli, notebook-urile au fost capabile să redea imagini pe display-uri externe 4k la o rată de refresh de 60Hz.

  Teste realizate de publicaţia Ars Technica indică faptul că Macbook-urile din 2015 pot funcţiona pe display-uri 4k. Laptopul a fost conectat la un monitor 4k Dell P2415Q de 24-inch.

  Macbook Air a fost capabil să detecteze că un monitor extern, cu rezoluţie 4k, a fost conectat. Interfaţa a fost schimbată pe modul HiDPI.

  Testele pentru determinarea ratei de refresh au confirmat faptul că este vorba de 60Hz. Totuşi, au fost şi cazuri în care au existat momente de latenţă, în special atunci când se lucra cu munte elemente de animaţie sau când era activat modul de redare pe întreg ecranul.

  Acesta este în mod cert un minus pentru unitatea grafică modestă Intel HD 6000 graphics,  care îşi atinge limita când rulează pe un monitor extern 4k.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.