More

  OCZ a anunţat noua serie SSD Vector 180 pentru gameri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Renumitul brand OCZ, pentru unităţile de stocare pe care le produce, a anunţat noua serie Vector 180 a unităţilor de stocare SSD, care vin la pachet cu noul program SSD Guru Management.

  SSD-urile Vector 180 sunt gama de top a produselor OCZ, care ţinteşte către segmentul de piaţă high-end. Fie că este vorba despre gaming sau aplicaţii care procesează un volum mare de date, unităţile Vector 180 SSD vă vor impresiona cu cele mai bune performanţe pe clasa respectivă, mulţumită tehnologiei folosite de OCZ, Barefoot 3 şi tehnologia Toshiba A19nm MLC NAND.

  OCZ susţine că noua serie SSD Vector 180 poate livra viteze de până la 550MB-s şi o performanţă random I/O de până la 100.000 IOPS.

  Aceste valori sunt cele mai bune pe care le poţi obţine de la un conector SATA 6GB/s. Seria SSD Vector 180 vor fi disponibile cu spaţiu de 120GB, 240GB, 480GB şi 960GB.

  Pe lângă noile unităţi SSD, Vector a anunţat un nou software SSD Guru, care permite utilizatorilor să controleze acţiunile de întreţinere, monitorizare şi optimizare, precum şi alte funcţionalităţi.

  Programul este disponibil pentru descărcare de pe site-ul OCZ pentru posesorii de dispozitive OCZ Barefoot 3 pe SATA şi posesorii de PCI Express RevoDrive 350.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.