More

  OneTouch Watch, smartwatch-ul Alcatel de 150 dolari

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Alcatel scoate pe piaţă un smartwatch la jumătate de preţ faţă de Apple Watch Sport, iar designul şi perioada de funcţionare plasează dispozitivul la clasa Premium.

  Dacă îţi doreşti o versiune mai ieftină şi mai durabilă a smartwatch-ului de la Apple, care poate rula atât iOS, cât şi Android, poţi apela cu încredere la Alcatel OneTouch Watch, înainte ca toate precomenzile să epuizeze stocul iniţial.

  Este evident faptul că producătorul francez nu se poate ridica la nivelul şi experienţa pe care o are Pebble, dar pentru un începător, a pornit cu dreptul, preţul dispozitivului făcându-l şi mai competitiv în piaţă.

  Dacă stai să te gândeşti că finanţarea publică a proiectului Pebble de pe Kickstart s-a încheiat, iar Time Steel are un preţ de 299 dolari, smartwatch-ul Alcatel, la un preţ de 150 dolari, începe să „fure” din atenţie.

  Din păcate, pentru a satisface nevoia disponibilităţii pentru mai multe platforme, producătorul a trebuit să sacrifice productivitatea, astfel nu vom avea funcţionalităţi complete, dar vor fi suficent pentru a acoperi minimum necesar.

  alcatel-wave-smartwatch_w_500

  Ceea ce salvează dispozitivul Alcatel Watch este designul. Cu o formă circulară, rame subţiri şi elemente rotunjite, cât şi certificare IP67, eşti asigurat împotriva acumulării prafului şi a scufundărilor în apă.

  Ecranul de 1.2 inch şi rezoluţie de 240×240 pixeli este un compromis între calitate şi frugalitate, în vreme lista funcţionalităţilor pentru conectivitate are în cap de listă Bluetooth 4.0 şi NFC.

  Dispozitivul are toate funcţiile de monitorizare a sănătăţii şi senzori, înclusiv monitorizarea bătăilor inimii, iar autonomia este de până la 5 zile.

  Dispozitivul poate fi sincronizat cu smartphone-uri Android 4.3 sau iPhone 4S. Nu există o dată oficială de lansare, dar nu mai durează mult până când vom putea avea această minunăţie tehnologică, ce aduce un excelent raport preţ-calitate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.