More

  MINIKIT Neo 2 HD, cel mai nou sistem de car kit portabil Parrot

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cel mai nou sistem de car kit portabil Parrot, MINIKIT Neo 2 HD, distribuit de Falcon Electronics, este compatibil cu tehnologia vocală HD, ultima generaţie pentru calitatea vocală a sistemelor de telefonie, și oferă un sunet de înaltă definiție.

  Falcon Electronics anunță lansarea pe piața locală a Parrot MINIKIT Neo 2 ediția HD, noul sistem portabil hands-free Bluetooth controlat vocal, care dispune de tehnologie vocală HD.

  Car kit-ul nu necesită instalare şi permite efectuarea și primirea de apeluri telefonice în mașină, fără atingerea telefonului mobil. Este capabil să redea instrucțiuni de navigare de la aplicația GPS, precum și muzică sau podcasturi, oferind streaming audio la o calitate excelentă, de la oricare sursă cu Bluetooth.

  Tehnologia panelului plat, combinată cu un amplificator puternic de 3W, asigură un sunet foarte clar, iar datorită tehnologiei de procesare a semnalului digital (DSP) se reduce zgomotul de fond și se anulează ecoul. Totul este integrat într-un design compact și elegant. Sistemul de prindere este total integrat în design, fiind compatibil cu toate modelele de parasolar, indiferent de grosimea acestora.

  Cum funcționează?

  Car kit-ul portabil Parrot MINIKIT Neo 2 HD se activează automat, cu ajutorul unui senzor de vibraţie care va porni aparatul când șoferul intră în maşină și îl va trece în modul de veghe (Ultra Low Power) când acesta va părăsi mașina. În plus, car kit-ul se sincronizează automat cu agenda telefonică la urcarea în mașină, poate memora până la 2.000 de contacte, iar bateria rezistă peste 10 ore în conversație.

  Pentru a apela, utilizatorul trebuie doar să rostească numele contactului, iar preluarea sau respingerea apelului se face foarte ușor, fără a distrage atenția șoferului de la drum, prin simpla rostire a comenzilor vocale “Accept” sau “Reject”. În plus, noul model permite folosirea cuvintelor cheie ”Hello Siri”, cu modelele mai noi de iPhone, şi are funcția Siri Eyes Free pentru orice comandă către iPhone. La primirea unui apel, instrucţiunile de navigare de la aplicația GPS din Smartphone se întrerup automat, iar după încheierea convorbirii telefonice se repornesc.

  Parrot MINIKIT Neo 2 HD include tehnologia Multipoint, permițând conectarea simultană a două telefoane, iar datorită funcţiei Switch se pot sincroniza ambele agende telefonice pentru a efectua apeluri. În plus, noile caracteristici permit descărcarea gratuită a noilor versiuni de software.

  Experiența șofatului poate fi îmbunătățită cu aplicația Parrot Minikit Neo 2 App pentru Android și iPhone, ce include funcții de localizare a mașinii, de  activare/dezactivare a  cuvintelor magice,  de răspuns automat la SMS. Preț recomandat: 359 lei, TVA inclus .

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.