More

  2 gadgeturi wireless pentru casa ta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pentru că tehnologia a evoluat atât de mult, acum ne permitem să auzim să să vedem lucruri fără să fim nevoiţi să depunem nici cel mai mic efort.

  Dacă ai un smartphone şi acces la internet, nu vei mai fi niciodată scuzat dacă spui: „Nu am auzit soneria!”. Mai mult decât atât, nu vei mai omite niciun vizitator şi, vei şti să te faci dispărut dacă nu vrei să primeşti pe cineva în vizită.

  1

  DoorBot

  Este o sonerie wireless perfectă pentru momentele în care eşti plecat, lucrezi în grădină sau pur şi simplu nu auzi o sonerie obişnuită.

  Această sonerie inteligentă are, de asemenea, o cameră care transmite live atât video, cât şi audio, prin intermediul unei aplicaţii, astfel încât vei putea să vezi cine este la uşa de la intrare şi vei putea comunica cu ei.

  3

  DoorBot este utilă în mai multe situaţii. Partea cea mai interesantă este că, ai posibilitatea să afli cine este la uşa ta, chiar dacă eşti la celălalt capăt al lumii, atât timp cât deţii un smartphone şi eşti conectat la internet.

  Smart Lock

  Este un dispozitiv controlabil printr-o aplicaţie instalată pe smartphone-ul tău. Astfel, ai scăpat de grija cheilor. Acest dispozitiv îţi permite să încui şi să descui uşa casei tale prin intermediul aplicaţiei, folosind un senzor.

  2

  Dar, acest dispozitiv vine cu ceva nou. Dacă ai un vizitator şi nu poţi merge să îi dai drumul la uşă, nu trebuie decât să programezi încuietoarea, iar persoana care te vizitează are acces în casă.

  1

   

  De asemenea, dacă se întrerupe alimentarea cu electricitate, vei putea în continuare să încui şi să descui uşa. Mai mult decât atât, vei putea folosi şi chei pentru a descuia uşa, în cazul în care ai rămas fără baterie la telefon, ai pierdut sau ai uitat pe undeva dispozitivul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.