More

  Estimare surpriză pentru vânzările Apple Watch

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De când Apple a fost anunţat dispozitivul Apple Watch, au apărut foarte multe speculaţii referitor la volumul de vânzări pe care îl va înregistra produsul.

  Desigur, nu ne putem aştepta la aceleaşi vânzări record pe care le-a avut iPhone. De celalaltă parte a baricadei, Samsung nu a reuţit cu Gears să atingă vânzările dispozitivelor Galaxy S, iar Motorola a depăşit aşteptările pe care le avea de la Moto 360, numai pentru că aceste aşteptări nu este foarte mari.

  Apple Watch are toate ingredientele pentru a vinde 1 milion de unităţi, încă din prima săptămână. Evident, este cu mult mai puţin comparativ cu vânzările iPhone 6 şi iPhone 6 Plus de 10 milioane de unităţi în numai 72 de ore de la lansare, dar este, totuşi, o sumă cu foarte multe zerouri. Ar fi vorba de cel puţin 350 milioane dolari. Producătorii de smartwatch-uri Android au raportat vânzări de 720.000 de unităţi pe tot anul 2014.

  Directorul general al Piper Jaffray spune că vânzările vor atinge 2,3 milioane până în luna iunie, 8 milioane pe tot anul 2015 şi între 40 şi 50 milioane până la finalul anului 2017.

  Cu alte cuvinte, aceste dispozitive vor genera venituri de 4,4 miliarde dolari, până la 31 decembrie 2015, ceea ce înseamnă 2 procente din câştigurile anuale ale Apple. Numai timpul ne va spune dacă este bine sau rău pentru afacere.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.