More

  iPhone 6S – Data de lansare, ştiri şi zvonuri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost sunt cu noi de suficient de mult timp, fapt ce ne face să spunem că ne-am cam obosit de ele.

  Specificaţii și caracteristici ale noului iPhone, ce are să fie lansat în 2016, au început se apară.

  iPhone 6S ar putea primi două caracteristici inovatoare dacă zvonurile sunt de luat în seamă. În primul rând vorbim de Apple SIM, care a apărut pentru prima dată în iPad Air 2 și permite utilizatorilor să comute rețeaua fără să schimbe cartela SIM. Libertatea de rețea ar fi grozavă, dar nu suntem convinși că transportatorii va sprijini acest aspect.

  Cealalt zvon ia forma de „Force Touch”. Acest lucru este ceva ce vom vedea în primul rând pe Apple Watch și permite display-ului să diferențieze între diferite prese de rezistență, răspunzând în moduri diferite.

  Există numeroase zvonuri că brevetele Apple care indică modele ciudate și minunate, nu au ajuns încă la ceva, cum ar fi ceva mai mult decât un telefon cu un ecran curbat, ceva asemănător cu Galaxy Note Edge. Este posibil să putem vedea asta la iPhone 6S, dar am fi foarte surprinşi.

  Nu numai că ar fi o mișcare riscantă de a aduce ceva atât de netestat pe piață, dar Apple tocmai a reproiectat telefoanele sale cu iPhone 6 și iPhone 6 Plus, deci după toate probabilitățile, modele din acest an, vor avea aproximativ acelasi design.

  În timp ce design-ul, probabil, nu se va schimba prea mult, ecranul s-ar putea modifica, după cum sugerează zvonurile că Apple a făcut echipă cu Foxconn pentru a produce ecrane de safir pentru 6S iPhone.

  Au umblat zvonuri cu privire la astfel de ecrane pentru iPhone 6 şi 6 Plus, dar au existat dificultăți de producție. Sperăm ca de data aceasta să fim uimiţi, întrucât am avea o protecţie mai mare împotriva zgârieturilor şi vizibilităţii pe ecran.

  Există, de asemenea, zvonuri că Apple ar putea lansa un alt telefon de 4 inch în acest an și chiar ar putea fi curbate marginile de ecran în conformitate cu iPhone 6, astfel încât în timp ce dimensiuni mai mari sunt de natură să rămână o opțiune, se pare că compania din Cupertino nu ar fi abandonat telefoane sale mai mici.

  Putem să ghicim că iPhone 6S va apărea pe piaţă în septembrie 2015, pentru că modelele precedente au apărut în aceeaşi lună.

  Pe de altă parte, o sursă a declarat pentru StableyTimes că Apple ar putea aduce lansare iPhone 6S mai aproape pentru a coincide cu Apple Watch în primăvară. Dar, să fim serioşi, acum că Apple Watch vine în aprilie, nu există nicio posibilitate ca încă un iPhone să se lanseze în acelaşi timp.

  Ce ne dorim de la noul telefon iPhone:

  » Un ecran mai mic
  » Încărare wireless
  » Cabluri Lightning care nu mor niciodată
  » Fără modele de 16GB
  » Aceeaşi cameră ca pe iPhone 6 Plus

  Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.