More

  Twitter permite utilizatorilor să primească mesaje directe de la oricine

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Site-ul de microblogging, Twitter, a adus o serie de modificări în ceea ce priveşte „mesajele directe”.

  Utilizatorii pot acum să primească mesaje directe de la oricine, chiar dacă nu există o legătură între ele.

  Pentru a activa această nouă funcţionalitate, utilizatorii trebuie să meargă la setările „Security and privacy” pentru a activa această opţiune.

  Totuşi, utilizatorii care nu doresc să primească mesaje de la oameni necunoscuţi, pot urma o serie de paşi care îi ajută tocmai în acest sens.

  Twitter a anunţat că noile modificări au fost distribuite, la nivel mondial, începând cu 20 aprilie 2015. Într-o postare de pe Blogul oficial al Twitter se preciza: „Mesajele directe şi cea mai bună modalitate pentru a iniţia o conversaţie privată pe Twitter. Astăzi, modificăm modul în care funcţionează sistemul de msagerie directă şi vom înlesni modalitatea de comunicare de la o persoană la alta, chiar şi cu un grup de persoane, de oriunde din lume„.

  Dincolo de posibilitatea de a trimite mesaje oricui, Twitter a actualizat regulile mesageriei, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot răspunde oricui le trimite un mesaj direct, indiferent dacă persoana respectivă este sau nu „urmărită” de către destinatar.

  De asemenea, există un buton special de „Mesaj Direct” pe pagina de profil, atât pentru Android, cât şi pentru dispozitivele care rulează iOS. Potrivit Twitter, aceste noi modificări sunt extrem de folositoare pentru afacerile mici şi personalităţi, de vreme ce utilizatorii vor putea comunica direct cu ei, uşor, fără să fie necesară o conexiune sau un cont de Twitter.

  La începutul acestei luni, Twitter a modernizat prima pagină cu un nou design, în încercarea de a uimii utilizatorii. Noua pagină de pornire marchează o schimbare de la pagina simplă, tip jurnal, cu o poză de fundal, care era iniţial.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.