More

  Cum să păstrezi aplicaţia de YouTube dacă ai iPhone sau iPad vechi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Youtube a anunţat că modifică datele API, ceea ce va declanşa o indisponibilitate a aplicaţiei pe dispozitive mai vechi, precum a doua generaţie de Apple TV şi o serie de smart TV-uri şi console de jocuri.

  O informaţie care a apărut pe MacRumors a citat o postare Youtube, pe forumul de ajutor, nominlizând toate dispozitivele care vor fi afectate de modificare.

  Modelele mai vechi de iPhone, iPad and iPod touch vor trebui să ruleze iOS 7 sau o versiune mai nouă pentru a accesa video-urile Youtube, prin intermediul aplicaţiei.

  Youtube încă distribuie această schimbare, astfel încât aplicaţiie să mai fie funcţionale pentru moment, dar nu pentru mult timp.

  Există câteva moduri de a ocoli această schimbare implementată de Youtube. Site-ul va putea fi accesat prin intermediul browserului mobil Safari, care rulează independent de aplicaţia Youtube.

  Practic, aplicaţia Youtube va fi disponibilă pe majoritatea dispozitivelor mai noi de anul 2013, playere Blu-ray, console de joc şi alte dispozitive de streaming.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.