More

  LG G Watch şi Asus ZenWatch au ratat actualizarea Wi-Fi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google distribuie cea mai mare actualizare pentru Android Wear, care, printre altele, permite smartwatch-urilor să se conecteze la reţelele Wi-Fi, fără să aibă o conexiune la telefon, ceea ce înseamnă că poţi atualiza aplicaţiile, trimite mesaje, fără ajutorul smartphone-ului.

  Totuşi, nu toate cele şapte modele Android Wear, disponibile în prezent, pot beneficia de această actualizare, potrivit reprezentanţilor companiilor producătoare. Atât LG G Watch, cât şi Asus ZenWatch nu vor beneficia de această funcţionalitate.

  Alături de Samsung Gear Live, modelul LG G Watch a fost unul dintre primele ceasuri Android Wear care au fost puse în vânzare, urmând la scurt timp Moto 360.

  Cu toate acestea, această grabă în a ajunge cât mai repede pe piaţă a însemnat realizarea unor compromisuri în ceea ce priveşte componentele interne.

  În ceea ce priveşte celelalte modele Android Wear aflate pe piaţă, toate au componentele necesare pentru a se conecta prin intermediul reţelelor Wi-Fi.

  Atât Motorola, cât şi Sony au confirmat că Smartwatch-urile pe care le produc au componentele necesare pentru a beneficia de această actualizare majoră.

  Celelalte modele Android Wear de la LG, LG G Watch R şi LG Watch Urbane sunt conforme pentru a putea primi acetualizarea, după cercetările realizate de Phandroid. LG Watch Urbane este pomenit într-o postare de pe blogul oficial al Google, despre actualizarea Android Wear.

  Mai rămâne în discuţie modelul Samsung Gear Live, care a fost lansat în acelaşi timp ca şi LG G Watch.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.