More

  Primul aparat de tuns barba cu ghidare laser din lume

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Majoritatea bărbaţilor se confruntă cu o mare bătaie de cap atunci când vine vorba de tuns barba. Cu toţii ne considerăm experţi în anumite domenii, dar rezultatul final de cele mai multe ori se pare că ne contrazice.

  Philips a creat un nou aparat de tuns barba seria 9000, care proiectează o linie clară care te ajută să creezi stiluri simetrice. Cu acest aparat ai posibilitatea să setezi lungimea bărbii de la 0,4 la 7mm. Conturarea bărbii este unul din paşii destul de complicaţi atunci când vine vorba de tuns barba.

  Un alt pas complex atunci când te bărbereşti este acela de a te asigura că zonele greu accesibile de sub nas şi din jurul gurii au fost tunse corespunzător. Primul aparat de tuns barba cu ghidare laser din lume vine la pachet cu un accesoriu de precizie de 15mm, în vreme ce accesoriu de tuns propriu zis este de 32mm şi este ideal pentru obraz, bărbie şi linia gâtului.

  Mai mult decât atât, aparatul de tuns este reversibil: cu o parte poţi obţine linii drepte perfecte, iar cu cealaltă poţi obţine detaliile dorite.

  Afişajul LED digital indică lungimea firului de păr şi nivelul de încărcare al bateriei, iar cu o oră de încărcare beneficiezi de o oră de utilizare.  Aparatul se curăţă uşor, trebuie doar să îl clăteşti cu apă şi îl poţi transporta cu tine oriunde.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.