More

  Samsung copiază filmul de prezentare al Apple Watch

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung pur şi simplu nu poate să se sature de Apple, întrucât gigantul de electronice din Coreea de Sud a postat un nou videoclip pe YouTube, care detaliază procesul de proiectare al Galaxy S6 Edge.

  Problema? Se pare că filmul de prezentare al Samsung este inspirat serios din videoclipul de prezentare al Apple Watch.

  Video-ul, denumit „Designing Posible” are pe fundal vocea unui bărbat cu accent englezesc şi vorbeşte despre procesul de creare a ultimului dispozitiv Samsung cu margini curbate.

  MacRumours notează că video-ul creat de Samsung este identic cu cel deţinut de Apple pentru Apple Watch, prin faptul că ambele filmulteţe sunt narate de bărbaţi cu accente asemănătoare, împărtăşesc acceaşi artă cinematografică, inclusiv imagini identice ale componentelor aliniate într-o zonă întunecată, cu zoom luminat pe ele.

  Deşi ambele filmuleţe de prezentate sunt concepute pentru ca utilizatorii să înţeleagă procedura prin care a fost creată capodopera de tehnologie respectivă, video-ul Samsung nu se concentrează pe companie ca şi companie de design, în vreme ce video-ul Apple se concentrează mai mult pe produs.

  În video-ul Apple, vocea care narează este a lui Jony Ive, şeful de design de la Apple, în vreme ce în cel de la Samsung vocea se aseamănă cu cea a actorului Richard Ayoade.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.