More

  Microsoft: Windows 10 pentru telefoane nu se va lansa vara aceasta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Utilizatorii de smartphone-uri cu Windows vor fi nevoiţi să mai aştepte o perioadă de timp pentru ultima actualizare software, Windows 10.

  Versiunea pentru PC se lansează vara aceasta, dar versiunea pentru dispozitivele mobile se lasă aşteptată mai mult decât credeam.

  Joe Belfiore de la Microsoft a anunţat întârzierea, la un eveniment media de la Build, în San Francisco. Acesta a explicat faptul că Microsoft va adapta experienţa cu telefoanele mai târziu decât pe cea cu PC-urile.

  Un raport din The Verge notează că un proces mai lent pentru sistemul de operare pe telefoane înseamnă că Windows 10 se va lansa mai târziu pentru smartphone-uri decât pentru calculatoare. Belfiore a explicat că nu toate dispozitivele vor fi disponibile la ziua lansării.

  Cel mai important lucru acum este să se lanseze Windows 10 cu mare succes pe PC. Celelalte dispozitive, telefoane, Xbox-uri, Surface Hub sau HoloLens, nu trebuie neapărat să fie prezente la data lansării.

  O lansare a sistemului de operare Windows pentru telefoane este indicativul unui nou hardware Lumia care va apărea mai târziu anul acesta şi nu al Windows 10 pentru calculatoare. Versiunea Windows 8.1 de la Microsoft s-a lansat mai devreme decât telefonul, iar acelaşi lucru se aşteaptă să se întâmple cu lansarea Windows 10.

  Una dintre cele mai neaşteptate caracteristici ale noul sistem de operare Windows este browser-ul de Internet, Microsoft Edge, care va înlocui vechiul browser de Internet Explorer. Totuşi, Belfiore a frânt inimile multor utilizatori când a anunţat că Edge va fi una dintre caracteristicile care vor rata lansarea din vară. O nouă aplicaţie cu integrarea Skype va lipsi de la lansarea din vară, dar va ajunge ceva mai târziu.

  Nu sunt date oficiale cu privire la lansarea Windows 10 din vară, dar compania a anunţat că va fi lansat ca un serviciu cu multe actualizări, cu noi caracteristici şi schimbări ale aplicaţiilor pe parcursul următoarelor luni după lansare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.